Askeleita perheenä: Kampaajalla

maanantai 9. helmikuuta 2015

Kampaajalla

Tänään koitti vihdoin päivä kun pääsin kampaajalle. Olin jo niin kyllästynyt vanhaan hiustyyliini. Mutta nyt tosiaan muutoksen huomaa ! Olen kyllä aika tyytyväinen lopputulokseen.

Vielä pitää ainakin yhden kerran raidoittaa, että saadaan haluttu lopputulos. Minulla kun lähtötilanne oli niin tumma, että hiuksistani ei olisi ollut mitään jäljellä vahvan vaalennuksen jälkeen. Tällä hetkellä siis mennään hiukan oranssihtavalla tukalla, mutta tykkään silti ! Ja onneksi luonnonvalossa väri näyttää paljon paremmalta kun kellertävässä sisävalaistuksessa.
Ihanaa kun en saa enää hiuksiani kiinni. Pidin pari vuotta hiuksiani lähes aina kiinni, joten olen HIEMAN kyllästynyt ponnariin. Nyt pitää opetella laittamaankin hiuksiaan jotenkin eikä mennä aina helpoimman kautta.

Ainiin ja poika oli päikyssä pärjännyt ihan hyvin hieman kipeän jalkansa kanssa. Siellä suostui leikkimään ja kävelemään eikä ollut mitään ongelmaa. Hieman linkkaa edelleen, mutta parempaan päin ollaan menossa. Kuumeesta ja kipeäksi tulemisesta ei ole enää tietoakaan.

Huomenna olisi tarkoitus käydä ostamassa loput tarpeet viikonlopun synttäreitä varten. Torstaina voikin alkaa jo tekemään tarjottavia. Jänskää !

Tiia

4 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...