Askeleita perheenä: Talvivaatteet

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Talvivaatteet

Tänä vuonna päädyttiin toppahaalarissakin Reimaan. Haalari on ostettu jo kesällä alennusmyynneistä, eli on siis varmaan vanhaa mallistoa. Mutta samapa tuo pääasiahan kuitenkin on, että haalari lämmittää ja on edes jollain tavalla siedettävän näköinen.
Ainakin poika on supersöpö michelinukko tuo haalari päällään :) Pojalla on myös parit kunnon hanskat, toiset Reiman ja toiset H&M:stä. Noiden lisäksi on vielä ehkä neljät muut hanskat talveksi. Pipona ainakin vielä menee Reiman ihana keltainen pipo, mutta pojalla on myös karvahattu ja yksi paksumpi neulepipo odottamassa kunnon pakkasia.
Sitten meiltä löytää tietysti vielä kypärämyssy ja paljon erilaisia kaulureita. Joku kunnon pipo pitää varmaan vielä ostaa, mutta muuten meillä alkaa olemaan pojan talvivarustus kunnossa. Kengätkin on hankittu ja ne esittelen sitten erikseen.

Onkos muut jo ostaneet talvivaatteet lapsilleen ? Mitä merkkiä teillä suositaan ? Meillä ainakin tällä hetkellä Reima on suosikki :) Ja antakaa vinkkinne mistä saisi hyvän ja edullisen villahaalarin tai jonkun muun lämmittävän haalarin toppahaalarin alle. Niitä ei meinaa löytyä mistään.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...