tiistai 7. lokakuuta 2014

Vesirokko

Meillä ollaan sairastettu vesirokkoa jo kaksi viikkoa. Ja edelleen sairastelu jatkuu. Muutama viikko sitten päiväkodissa sanottiin, että siellä on liikkeellä vesirokkoa ja tietysti se lähes heti olikin meidän pojassa.
Onneksi ollaan vältytty kuumeelta ja muiltakin oireilta. Mitä nyt ihan pientä kiukuttelua on silloin tällöin ollut :) Ja hieman on poika ollut yliväsynyt, kun ei suostu nukkumaan päikkäreitä :D Näppyjä on aika vähän, mutta niitä on tullut vielä muutama päivä sitten lisää. Ja aika paljon ne ainakin kutiaa. Ostimme kyllä apteekista jotain vesirokkovoidetta, ja se onkin ihan hyvin auttanut kutinaan.
Tobiaksen päiväkotiin paluu taitaa siirtyä ensi viikkoon. Hän on jo nyt ollut kaksi viikkoa pois hoidosta. Onneksi tässä taudin aikana äitini eli Tobiaksen mummo oli meillä hieman yli viikon, joten Tobiaksella oli seuraa, eikä tarvinnut viikkoon tulla äidin mukana töihin. Ja muutenkin oli kiva kun nähtiin mummoa pitkästä aikaa.
Tobiaskin oppi siinä viikon aikana hurjasti lisää sanoja ! Uusia sanoja on mm. piilo, pois, piirtää, setä, täti, tyttö. Ehkä täällä kohta puhutaan jo vähän enemmänkin :)

Miten kauan muiden lapsilla on ollut vesirokko ? Ja minkä ikäisenä ovat sen sairastaneet ?

Tiia

4 kommenttia:

 1. Meillä ei olekaan vielä vesirokko vieraillut, jota olen kyllä jo ihmetellytkin. Olisihan se hyvä sairastaa alta pois pienenä. Silti sellaista tahallaan tartuttamista, jota jotkut kuuleman perusteella harjoittaa niin en kyllä ymmärrä.
  Kiva kuulla taas teistäkin :) Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut noista tahallaan tartuttamisista. Ymmärrän sen kyllä sitten jos lapsi on jo kouluiässä ja ei ole sairastanut vesirokkoa :)
   Toivottavasti poika kohta tosiaan paranee :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...