sunnuntai 10. elokuuta 2014

Viikonloppu kotona

Tämä viikonloppu oli meille aika harvinainen tapaus. Nimittäin oltiin koko viikonloppu ihan vaan kotona kolmistaan ! Paitsi perjantai-iltana minä ja Tobias oltiin isomummin luona kylässä kun isi oli ajamassa sitä kartingia. Yleensä ollaan aina sovittu menoa johonkin sukulaisille tms. Mutta tämän viikonlopun halusimme vain viettää kotona rauhassa. Ja ihanan rentoa meillä on ollutkin.
Ainut asia mikä tehtiin oli lauantain kauppareissu, joka toteutetaan joka viikko. Käytiin Tokmannilla ja sittarissa. Ostettiin pupun häkkiin ryijymatto ja Tobiakselle wc-istuimen pienennysrengas vai mikä lie onkaan :D Mutta siinä Tobias jopa suostuu edes jotenkin istumaan, toisin kun potalla.
Lauantai-ilta vaan sitten löhöttiin ! Katottiin telkkaria ja leffoja ja leikittiin ja herkuteltiinkin. Isi ajoi nurmikonkin vihdoin.
Tänään lähdettiin lounaan jälkeen leikkimään Tobiaksen päiväkodin pihaan. Oli aivan ihana auringonpaiste ja Tobias nautti ! Hän oli kyllä yhdessä vaiheessa jo menossa oman ryhmänsä ovesta sisälle :D Mutta valitettavasti joudutaan odottaa huomiseen :) Pieni itkukin tuli, kun piti lähteä kauppaan hakemaan jätskiä. Onneksi sitten jätskin saatuaan mieliala muuttui ja koko vaniljapikari jäätelö meni pienen miehen vatsaan :)
Aivan ihana sunnuntai ja koko viikonloppu ! On se vaan välillä kivaa olla ihan vaan kotona oman perheen kesken :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...