torstai 14. elokuuta 2014

Syksyn odotetuimmat ohjelmat

Ajattelin jakaa teille minun ohjelmavinkkini syksyyn. Syksy on loistavaa aikaa alkaa katselemaan uusia ohjelmia kun alkaa tulemaan pimeä ja kylmä. Vaikka toivotaan, että se kylmä pysyisi loitolla :)
Ihan eniten ja innolla odotan uutta Toisenlaiset äidit-ohjelmaa, joka alkaa Liv-kanavalla 20.8. Olen katsonut ne kaikki Erilaiset äidit-jaksot silloin joskus, joten tuo kiinnostaa kovin. Tykkään ylipäänsä katsoa kaikkia lapsiin/perheisiin liittyviä ohjelmia. Vielä kun on suomalainen ohjelma, niin tykkään ! Joten siis ehdottomasti kannattaa olla television äärellä tuolloin 20.8 klo: 21.00. Meilläkin kyllä ohjelma menee tallennukseen ja katson sitten kun ehdin :)
Melkein jaetulla ykkössijalla on myös tottakai Teiniäidit. Olen siitäkin katsonut kaikki aiemmat jaksot ja se on jollain tavalla hyvä, vaikken itse mikään teiniäiti olekaan. Mutta kiva seurata nuorten äitien selviytymistä lasten kanssa. Sarja alkaa 29.9 kakkoselta.
Kolmantena olisi sitten Iholla, joka alkaa Ava-kanavalla 1.9 klo: 21.00. Tällä kaudellahan kameroita mukanaan kuljettaa miehet. Olen tästäkin sarjasta katsonut kaikki edelliset jaksot ja olen tykännyt. Mutta saa nähdä mitä mieltä olen nyt kun omaa elämää kuvaakin miehet.

Sitten olisi yksi kotimainen uutuus, Kiiltokuvia, joka alkaa Kolmosella 15.9. Tästä pitää ainakin ensimmäinen jakso katsoa ja sen jälkeen sitten huomaa tykkääkö vaiko ei. Näyttelijäkaarti on ainakin mielenkiintoinen.

Kakkoselta alkaa myös Imettäjät 3.11. Siinä seurataan seitsemän erilaisen äidin imettämistä. Saa nähdä onko hyvä vaiko ei. Mutta ajattelin ainakin ekan jakson katsoa.

Meidän perheen tähdet alkaa 25.8 TV5:llä. Siitäkin täytyy ensimmäinen jakso katsoa, jos olisi hyvä. Ainakin mainokset on näyttänyt hauskalta ! :D Julkkikset lapsineen siis kilpailee siinä leikkimielisesti.

Tietysti sitten minä ainakin odotan, että Salkkarit ja Uusi Päivä jatkuu ! Mun lempparit. Sitten jossain vaiheessa syksyllä tulee myös Under The Domen toinen kausi, sitä odotan myös.

Mitä ohjelmia te odotatte syksyltä ? Jos alkaa joitain uusia sarjoja niin vinkatkaa. On voinut jäädä multa huomaamatta kokonaan vaikka joku hyvä :)

Tiia


Kuvat Google

12 kommenttia:

 1. Mua lähinnä kiinnostaa toi toisenlaiset äidit ja meidän perheen tähdet. Niistä ajattelin ainakin pari ekaa jaksoa kattoa. Hirveen vähän tulee telkkarista mitään oikeasti seurattua :)

  http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin menee kaikki aina tallennukseen ja katsotaan kun ehditään :) Kesällä on mulle tullut yksi ainoa ohjelma jota seuraan, syksyllä ja keväällä aina alkaa uusia ohjelmia, niin niistä saattaa joku jäädä suosikkeihin.

   Poista
 2. Itse kanssa odotan tuota toisenlaiset äidit ohjelmaa :) Samaten teiniäidit ohjelma kiinnostaa, en edes ollut varma alkaako se taas, mutta nytpäs tiedän että alkaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä alkaa, onneksi ! Nuo kaksi on juuri ne parhaimmat ! :)

   Poista
 3. Ootan kans nuiden kaikkien sarjojen alkamista! :)
  Iholla sarjasta onkin kovat odotukset, kun miehet ovatkin pääosassa, eikä naiset kuten tavallisesti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, saa nähdä miten miehet pärjää ja saako hyvän ohjelman aikaiseksi :)

   Poista
 4. Seikkailin blogiisi ja jäänkin seuraamaan :)
  Toisenlaisia äitejä odotellaan täälläkin! Toivottavasti myös täyttää odotukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla ! Tervetuloa mukaan :)
   Minäkin toivon, että odotukset täyttyy ! Ne on meinaan aika korkealla :D

   Poista
 5. Mä en malta oottaa tota Iholla-sarjaa! Viime kausi ei musta yltänyt ekan tasolle, mutta miehet vaikuttavat mielenkiintosille. Toisenlaiset äidit kiinnostaa kanssa, teiniäidit riippuu ihan henkilöistä. :) Kiiltokuvia ei vaikuta mun sarjalle mutta pakko tsekata muutama jakso kun mukana on yksi tuttu, jota on näytelmissä ainakin ollut mukava seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta myös eka kausi oli paras siitä ! Toivottavasti nyt olisi hyvä :) Minäkään en sen enempää tiedä, että millainen tuo Kiiltokuvia on, mutta pakko ainakin katsoa yksi jakso, jos vaikka olisikin hyvä :)

   Poista
 6. Minun lemppari ohjelmat listasit :) Tuo imettäjät oli ihan outo, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin törmäsin siihen kun etsin listaa mitä uusia ohjelmia alkaa nyt syksyllä. En ollut ennen kuullut, toivottavasti on hyvä :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...