Askeleita perheenä: Kengät syksyksi

torstai 21. elokuuta 2014

Kengät syksyksi

Sain vihdoin viikko sitten tilattua Tobiakselle kunnon kengät syksyksi. Ne oli ainoa asia, joka vielä puuttui tämän syksyn vaatteista. Sanoinkin juuri Jonille, että ihanaa kun kaikki on nyt kasassa ja seuraavaksi saa sitten vasta pakkasten tullen miettiä niitä talvikenkiä.

Nämä Vikingin goretex-nilkkurit oli NetAnttilassa tarjouksessa, joten päätin ne ostaa. Oikea hinta oli 59,95 €, mutta nyt ne maksoi 48,93 €. Nuo vettä pitävät kengät on meinaan aika kalliita !! Vai minkä merkkisiä kenkiä te muut olette lapsillenne ostaneet ? Löytyykö jostain oikeesti edullisiakin vettä pitäviä kenkiä ?
Tilasin noista koon 24 ja olin ihan varma, että joudun kengät palauttamaan. Mutta olinkin väärässä. Eihän ne kengät mitkään isot olleetkaan ! Ne oli juuri sopivat. Miten tolla pojalla voi olla niin iso jalka ?! Minkä kokoisia teidän 1,5-vuotiaiden jalat on ? Kun tuntuu, että tuo kengänkoko on aika iso :D

Talveksi olen ajatellut ostaa Tobiakselle Kuomat ! Viime talvena meillä oli myös Kuoman kengät ja ne oli todella hyvät. Niin helpot pukea. Ne on tosi lämpimät ja sopii kuiviin pakkaskeleihin hyvin. Voisikohan noilla syksyn vuorettomilla kengillä olla sitten talvella jos on hieman märempää ? Vai pitääkö olla kunnon vuorelliset goretexit ? APUA, auttakaa ! :)

Tiia

4 kommenttia:

 1. Nuo Vikingit ovat kyllä hyvät! :) Minä ostin sellaiset Valtterille kirpputorilta. Valtteri on kohta 1,4v., jalka on noin 13cm pitkä ja ostin hänelle kengät kokoa 23. Mutta ei noilla taida talvella tarjeta, uskoakseni tarvii ostaa vielä pidempivartiset ja vuorelliset Goret tai loskarit talveksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, ettei meidän poika ole mikään isojalka, päiväkodissa kun kaikilla muilla jotain 21 ja 22 kenkiä :D Mietin myös ihan samaa noista talvikengistä, että ei varmaan noilla tarkene. Kai se on pakko ostaa sitten vielä yhdet kengät :) Saa ainakin syyn shoppailla !

   Poista
 2. Mä ostin cittarista just esikoiselle noi samat kengät.
  Meiän Pimulle tarvii viä kans ostaa, kun löytyy oikeen kokoset. Sillä on minijalka, kesäsandaalit oli kokoo 19 mutta ne alko jo olla pienet. luulisin että syyskengät on siis kokoo 20-21.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa :) Voi ihanan pienet jalat toisella ! Noita ihan pieniä kokoja muuten näyttäisi olevan aika vähän tarjolla tai ainakin ne on aina loppu !
   Mun pitää vielä päästä shoppailemaan talvikenkiä, mutta ehkä odotan pari kuukautta, jos vaikka pojan jalka vielä kasvaa :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...