sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Uusivanha sisustusesine

Löysimme autotallistamme vanhat tikkaat. Olen jo kauan sanonut Jonille, että haluan sisustustikkaat. Ja nyt sitten teimme tuollaisen löydön, joten hetihän tikkaat kannettiin sisälle käsittelyyn.
Kävin tikkaat nopeasti hiomapaperilla läpi, ettei jää tikkuja. Sitten vaan lakka päälle ja VALMIS ! Tietty meillä oli sitten ongelma, että mihin nämä laitetaan. Onneksi olohuoneesta löytyi hyvä kohta ja keksimme vielä tikkaiden taakse kiinnikkeen, ettei ne vain kaadu Tobiaksen päälle.
Tikkasiin tuli sitten meistä kaikista kuvat ja ihana Iittalan Aalto-teräsvati. Myös Tobiaksen ristiäislahjaksi saamat kengät löysi uuden paikan.

Mitäs pidätte ? Muuthan varmaan olisi maalanneet nämä valkoisiksi, mutta se ei nyt ollut ihan meidän juttu :)

Tiia

2 kommenttia:

  1. Kiva idea ja paljastu nätti väri kun hioit pinnan! Itte en vaan pitäis noita raameja tollattii tossa puolapuun päällä :-) Onks Tobias saanut vaaleanpunasen kengän kastelahjaks? -sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Valokuvat onkin nyt vielä noin, niille olisi tarkoitus keksiä jokin muu juttu, millä saa kivasti esille :) Ja noi kengät oli samassa paketissa, molemmissa sisällä toisen väriset nauhat, ei olla vaan jaksettu vaihtaa sinisiä :D Ehkä vielä joskus !!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...