maanantai 16. kesäkuuta 2014

Uusi työväline

Tilasin tuossa vähänaikaa sitten aivan ihanan uuden laitteen. Huawei MediaPad 7 Vogue -tabletin. Oon ihan rakastunut ! Meidän vanha tabletti kun on eniten tuon pikkuherran käytössä, joten mun työjutut ei sillä niin helposti hoidu.
Nyt siis vihdoin sain aikaiseksi ostaa itselleni ihan ikioman tabletin, mitä en anna noille meidän talouden miehille ollenkaan :) Sanoinkin Jonille jo, että tuo tabletti on mun uusi mies, kun volvo lähti :D
Ja pitihän tabletille saada myös suojakotelo, josta saa samalla telineen. Sen hommasin Tablettitaivaasta. Aivan ihana valkoinen kotelo, tabletti sopii sinne mainiosti.
Tarvitsen tosiaan kaikilla lomilla ja päivisin kotona ollessani jotakin, jolla pääsen hoitamaan työpaikkani asioita. Kannettava yleensä käy kotona töiden hoitamiseen, mutta autossa ja lomilla pitää olla jokin muu laite, jota on helppo kantaa mukana. Ja tietty liikkuva netti piti laitteeseen myös saada.

Kyllä nyt kelpaa "lomailla" kun on kunnon työväline :D Minullahan ei siis oikeaa lomaa ole oikeastaan koskaan ! Mutta tuon tabletin ansiosta voin edes hetken olla vähän kauempana työpaikalta.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...