sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Sunnuntain juttuja

Isi paistoi meille eilen illalla lettuja ! Ja tehtiin myös suklaamousse. Oi että mitä herkkua oli !
Tänään aamulla saatiin sentään nukkua hieman pidempään kun Tobias heräsi vasta puol 8. Kun eilen herra halusi herätä jo 6:n jälkeen. Minä sain siis nukuttua ihan kunnon yöunet kun olin jo ennen kymmentä nukkumassa, isi sitten tuli vasta 12 aikaan nukkumaan.

Tobias onneksi viihtyi koko yön omassa sängyssä niin sai rauhassa nukkua. Onneksi poika onkin alkanut nyt yllättävän hyvin viihtymään omassa sängyssä. Todella harvoin enää tulee viereen nukkumaan. Ja muutenkin illalla saa hyvin nukahtamaan omaan sänkyyn, esimerkiksi eilen ei noussut kertaakaan pois vaan kävi kiltisti nukkumaan.

Aamulla vielä herkuteltiin letuilla ja vaan otettiin rennosti. Päivällä käytiin sitten isomummin luona syömässä. Kiva kun ei tarvinnut itse kokata !

Ja ainiin jouduin eilen ottamaan huulikoruni pois :( Huuli oli ihan turvonnut ja punanen ja koru ei enää mahtunut olemaan paikoillaan. Hitto sentään ! Tuo lävistys on ollut minulla jo melkein 10 vuotta ja ikinä ennen ei ole ollut tuollaista ongelmaa. Hieman on outoa kun ei ole enää sitä lävistystä ! Vaatii totuttelua.

Kerron tässä myös pienen salaisuuden... Täällä nimittäin jännitettiin koko juhannus, että olenko raskaana kun menkat oli monta päivää myöhässä. Mutta sieltä ne onneksi ilmestyi ja ainakaan vielä Tobias ei ole saamassa pikkusisarusta :D

Tiia

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että sitten kun aika on teille sopiva, pikkusisarus sitten ilmoittelisi itsestään :) On nuo pienet elämänalut niin isoja ja elämää mullistavia asioita!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...