keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Seuraa meitä ja loppuviikon suunnitelmat

Ihanaa, Blogger toimii taas !! Ainakin hetken, toivottavasti :D Olipas rankkaa kun lukuluettelo ei päivittynyt, minä kun niin paljon tykkään sen avulla lueskella blogeja. Olin jopa niin halukas lukemaan muiden blogeja, että painelin sieltä sivusta yhden blogin kerrallaan ja katsoin onko tullut uutta postausta :D Hölmö ! Mutta pakko oli, kun kaikkien blogit on niiiin hyviä.
No mutta nyt siis tosiaan ainakin tällä mammalla lukuluettelo toimii, joten selailemaan pääsee taas helposti. Siirryin jo tosiaan tuonne Bloglovinin puolellekin, että oli helpompi selailla muiden blogeja. Joten laittakaa siis omien blogienne Bloglovin-linkit tänne !! :) Jos sitä joutuu taas joskus käyttämään enemmän :) Meitä pääset seurailemaan siellä klikkaamalla tuolla sivupalkissa olevaa Follow me on Bloglovin- kenttää !
Ja rakkaat lukijat muistakaahan, että blogi löytyy myös Facebookista, joten käykää tykkäämässä ! Sivupalkista löytyy Olemme Facebookissa-kohta, josta pääsee klikkaamaan tykkää-painiketta. Sinne päivitän uusimmat postaukset ja välillä jotain höpönlöpöäkin siellä on :) Laittakaa omien blogienne Facebook-linkit myös tänne, kiitos ! :)
Tietty vielä myös Bloggerilla pystyy lisäämään blogin lukuluetteloon kohdasta lisää blogi. Ja sinne vaan kopioitte blogini verkko-osoitteen ja pääset seuraamaan meidän arkea :)

No mutta mainostamisesta nyt muihin aiheisiin. Tobiaksella alkaa huomenna kesäloma ! Ja isillä alkaa sitten perjantaina. Mitähän sille hoitotädille pitäisi viedä "lahjaksi" ? Kun Tobiashan oli siellä vain hieman yli kuukauden, joten ei varmaan mitään ihmeellistä...? Vai voiko olla viemättä mitään ? Apua auttakaa !!
Tobias siis tulee perjantaina minun mukaan töihin ja mennään taas isomummia moikkaamaan :) Kivaa !! Lauantaina mennään sitten Ikeaan, josta laitan ostoslistaa tänne blogin puolelle myöhemmin. Ja Ikea reissun jälkeen mennään tädin luokse synttäri/tupari kahveille !

Sunnuntaina meidän olisi sitten tarkoitus mennä käymään mummin ja papan luona pitkästä aikaa. Yleensä ollaan aina kahden viikon välein käyty, mutta nyt taisi tulla kolmen viikon väli ! Hups.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...