Askeleita perheenä: Linkitä blogisi

keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Linkitä blogisi

Lukulistallani on käynyt kato ! Aivan liian moni lukemani blogi on lopetettu ja poistettu. Joten kaipaan pikaisesti uutta kivaa luettavaa :)
Tykkään blogeista, joissa pääosassa ovat lapset. Olisi kiva lukea suunnilleen samanikäisten lasten vanhempien juttuja. Aihealueet voivat olla mitä tahansa, mutta pääasia on, että blogin kirjottajat olisivat myös äitejä. Eli siis kaikki äiti-, raskaus- ja lapsipainotteiset blogit kiinnostaa.

Aiheina kiinnostaa erityisesti lastenvaatteet, sisustus ja itse tekeminen(ainakin vanhan tuunaaminen uudeksi). Hyvät, isot kuvat ovat plussaa. Myös aitous ja normaalista arjesta, huonoistakin hetkistä, kirjoitetut jutut kiinnostaa.

Linkitä siis oma blogisi kommentteihin. Voisin tehdä jonkinnäköisen top-listan kaikista linkitetyistä blogeista. Joten ei haittaa, vaikka olisinkin jo blogin lukija :) Kerrothan siis kommentissa, jos banneria ei saa käyttää.

Tiia

25 kommenttia:

 1. http://norsunluusydan.blogspot.fi/

  Blogin takana häärää avovaimo, syksyn 2015 morsian sekä äiti ihanalle typykälle nimeltä Elle 11/13. Kirjoitan minulle tärkeistä asioista kuten sisustamisesta, häistä, mielipiteistäni, raskauden jälkeisestä elämäntaparemontista, vaatteista ja siitä ihan tavallisesta arjesta pienen tytön äitinä.

  :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Jotain tekemistä -blogia kirjoittelee kolmeakymmentä lähestyvä nuori nainen. ;)
  Meidän tytöt on syntyneet 5/10 ja 8/11 ja päivähoidon aloitus on syksyllä edessä.
  Kirjoittelen lastenvaatteista, sisustuksesta ja meidän arjesta. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

  jotaintekemista.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. http://linssin-takana.blogspot.fi/

  17- vuotiaan tytön valokuvaus ja leivonta-painotteinen blogi!:)

  VastaaPoista
 4. http://lavillavv.blogspot.fi

  Minäkin linkitän nyt omani :) Juttuja äitiydestä, arjesta, lapsista, sekä äidin- että lastenvaatteista ja sisustamisesta. Paljon kuvia, joskus vähemmän sanoja (jos ei ole mitään järkevää sanottavaa ;) )

  VastaaPoista
 5. http://clivianna.blogspot.fi Eli blogin takana hääräilee 33 vuotias 3 lapsen äiti, blogista löytyy asiaa laidasta laitaan, mutta pääosassa pyörii lapsiperheen arkisetkarkelot :)

  VastaaPoista
 6. http://fitfatmamatiina.fitfashion.fi/

  "Rautaa rakastava pieni ja pippurinen hölösuu joka on myös 09/2013 syntyneen minimiehen Äiti ja elokuun Bridezilla.
  Äitinä ei mikään Mammamuotista veistetty eikä treenaajana natsi fitnesbeibe."

  Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 7. Hmm... Äskeinen kommenttini katosi, joten yritetään uudestaan. Pahoittelen, jos tulee tuplana.

  Oma blogini keskittyy lähinnä arkisiin juttuihin. Peheessämme on kaksi vilkasta pojankoltiaista ja kolmatta lasta odotetaan saapuvaksi syksyllä. Tällä hetkellä blogi keskittyykin isolta osin vauvaan valmistautumiseen. Blogissa vilahtelee myös luetut kirjat.

  http://satukoheltaa.blogspot.fi (ja "sisarusblogi" http://urheataistelija.blogspot.fi jossa tätä samaa arkea tarkastelleen vähän eri näkövinkkelistä).

  VastaaPoista
 8. http://kaunisteltua.blogspot.fi/

  21-vuotias 5kk ikäisen pojun äiti, joka kirjoittelee kaikesta arkeen kuuluvasta pääasiassa posiitiivissävytteisesti, mutta kyllähän niitä huonojakin päiviä elämään mahtuu. ;)

  VastaaPoista
 9. aatunarkea.blogspot.fi

  25v äiti yhden lapsen äiti avopuoliso pian vaimo. Toinen tulossa. Blogi kertoo esikon ja myös muista asioistakin tietty.

  VastaaPoista
 10. hopsoapientaelamaa.blogspot.fi

  Mäkin nyt linkkasin, vaikka ensimmäinen lapsi on vasta tulossa. Mutta olen 21-vuotias opiskelija Helsingistä ja avopuolison kanssa odotamme esikoista syntyväksi 4.7. Blogissa on lähinnä vauvajuttuja, odotusta, ruokaa ja kaikenlaista hömppää. Rakastan myös matkustelua ja olen asunut 16-vuotta ulkomailla. Vauvan synnyttyä haluan kirjoittaa enemmän myös urheilusta ja terveellisestä elämäntyylistä, sillä juokseminen on yksi mun rakkaimpia harrastuksia. Aloitin blogin, kun halusin pitää "päiväkirjaa" vauvan odotuksesta, mutta päiväkirjamaisen kerronnan sijaan pyrin kirjoittamaan lukijaystävällistä tekstiä. Tykkään myös lisäillä kuvia postauksiini.

  VastaaPoista
 11. Heitän blogini tänne, vaikkei vauvaa vielä löydykään >:) Jos nyt jostain syystä tykkäisit kuitenkin kun lukemistakin kaipailit!

  http://annieveliinaa.blogspot.fi/

  21-vuotias syvällisiä pohdiskeleva, elämästä nauttiva höpöttelijä! Blogissa käytännössä kaikkea laidasta laitaan: asuista ihmissuhdepohdintoihin ja valokuvaamisesta elämän fiilistelyyn :) Paljon myös syvällisempiä tekstejä milloin mistäkin esim millaisen parisuhteen haluan, miten näen itseni ja millainen itsetunto minulla on tai miksi jotkut parit riitelevät niin, että paistinpannut lentelee. Näitä ja monia muita löytyy mun blogista plus nyt paaaljon kuvia kun valokuvausinnostus on oikein roihahtanut <3__<3

  VastaaPoista
 12. Heippa, olen 10-v pojan äiti ja syyskuussa uuden vauvatulokkaan äippä. Tämä blogini keskittyy tällä hetkellä todella vaikeaan raskauteen, joka on ajanut minut sängynpohjalle. Blogissa pohdin raskautta, uutta vauvaa, kipuja ja 10-vuotiaan äitinä olemista.

  http://kipujenraskaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. 23-vuotias 01/11 syntyneen pojan äiti kirjoittelee elämästä & intohimoista. Rakastan sisustamista, DIY- projekteja,valokuvausta ja arjen kauneutta. Tervetuloa seuraamaan :)

  http://kristallipisara.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. http://suloista.blogspot.com/

  Taisitkin liittyä lukijaks, mut linkitän nyt silti ;D

  VastaaPoista
 15. www.aitinimeton.wordpress.com
  Kaksosia odottava 27v. vaimo ja äiti. Kaksoset syntyy muutaman viikon sisällä ja katraaseen kuuluu jo: kesäkuussa 5 täyttävä tyttö, 3,5 vuotias tyttö ja 1v.9kk poika.
  Kirjottelen arjesta ja yritän tuoda esiin minun tunteitani (hyvät ja huonot) ja yritän muistaa kirjoittaa en vaan äitinä vaan myös yksilönä.

  VastaaPoista
 16. http://whatshewantspinja.blogspot.fi/

  Nuoren muotia ja meikkejä rakastavan tyttösen kirjoituksia ja höpötyksiä milloin mistäkin. :)

  VastaaPoista
 17. http://vauvakuumeilua.blogspot.fi/

  24vuotias 10/12 syntyneen tytön äiti kirjottelee ihan tavallisista päivistä taaperon kanssa. Intohimona lastenvaatteet ja valokuvaus :)
  Tervetuloa :)

  VastaaPoista
 18. http://porvoonmitalla.blogspot.fi Höpinää laidasta laitaan. :)

  VastaaPoista
 19. http://emilayfrost.blogspot.fi

  Rokkaavaa perhe-elämää Tampereella. Blogi sisältää kaikkea mahdollista, hyvän mielen juttuja. Eniten valokeilassa silti näyttäs olevan tuo meidän kohta 8kk hymypoika!

  VastaaPoista
 20. http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

  Nuoren mutsin hengähdystauko. Nettipäiväkirja elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, kuvia, askartelua, ajatuksia.

  VastaaPoista
 21. Blogi on lifestyle -tyyppinen blogi, mutta pääosin ruoka- ja "myday" -painoitteinen. Pyrin tekemään postauksista mahdollisimman inspiroivia ja valikoin tarkasti postauksiin tulevat kuvat.

  http://annikaamandas.blogspot.com

  VastaaPoista
 22. http://hheidib.blogspot.fi
  Blogin takana 21 vuotias nainen, 12.07.2013 syntyneen pikku neidin äiti ja nyt uudestaan raskaana la. 2.12.2014 :)

  VastaaPoista
 23. http://precpics.blogspot.fi

  Uusi blogi! Ei välttämättä kuulu tuohon ryhmään jonka mainitsit tekstissä, mutta paljon elämäniloisia kuvia ja postauksia tulossa! :)

  VastaaPoista
 24. Newmaam.blogspot.fi :) vauvanaattori - blogin takaa löytyy äiti pian 28v ja 06/13 syntynyt ihana hymypoika Elia ♥..

  Kirjoitan muutaman kerran tai useammin viikossa ja aihealueet pyörii lapsessa, juoksussa, kodissa ja sisustustuksessa, vaatteissa ja ruoassa sekä "mitä kuuluu"- postauksissa :).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...