keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Uusia vaatteita päivähoitoon

Nyt kun Tobias on aloittamassa päivähoidossa, niin on pitänyt hankkia vähän uusia vaatteita. En kyllä yhtään tiedä mitä siellä tarvitsee ja mitä ei, mutta toivottavasti ollaan osattu ostaa tarpeellisia vaatteita :)
Nämä kaikki vaatteet on tilattu citymarketin verkkokaupasta. Sadetakki oli aivan ihanan värinen ja muutenkin varmaan syksyllä aika tarpeellinen. Kauluri ostettiin myös, koska meillä oli ennestään vain sellainen villakauluri, joka on todella kuuma. Kauluria ollaan jo vähän testattukin, hanskoja ei.

Ulkoiluhousut ostettiin myös. Nämä on lähinnä syksyä varten, mutta tietty jos vielä keväällä tarvitsee niin onpa sitten valmiina. Kaikki vaatteet on myös suurta kokoa, että mahtuu syksyllä ja ehkä jopa vuoden päästä keväällä päälle.


Luhdan takki, Lassien kauluri, pipo, kurahousut ja hanskat on myös ostettu citymarketin verkkokaupasta. Tuo takki on aivan ihana ! Ollaan käytetty sitä lähes joka päivä ja se on todella hyvä käytössä. En edes tiedä miten raaskin antaa sen päivähoitoon pojalle, mutta pakkohan se kai on :)

Kurahousuja meillä oli vain yhdet, joten oli pakko ostaa toisetkin, että saa sitten kotiin omat ja hoitoon omat. Hanskoja ja hattuja ei voi olla liikaa. Ja poika on suloinen tuo pipo päässä :) Kauluri on myös kiva kesällä vaikka mökillä venereissuilla tms.

Nyt meillä taitaa olla talveen asti kaikki päivähoitovarusteet hankittuna. Tietty kengistä osa voi jäädä pieneksi, mutta sen näkee vasta syksyllä. Saa antaa vinkkejä millaisia/mitä vaatteita päivähoitoon kannattaa hankkia.

Ja nyt hauskaa vappua ! Meillä vietetään tänään ihanan rauhallista koti-iltaa ja huomenna suunnattaan isomummoa moikkaamaan, kun hän oli matkoilla muutaman viikon.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...