Askeleita perheenä: Tutiton

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Tutiton

Nyt uskallan vihdoin tulla tänne hehkuttamaan sitä, että Tobias ei käytä enää tuttia ollenkaan ! Viimeksi kun kirjotin aiheesta täällä, meillä oltiin vasta luopumassa tutista. Ja hyvin on tosiaan mennyt.

Postauksen jälkeen Tobiaksella on tainnut yhtenä päivänä olla tutti käytössä ja se oli silloin mummin ja papan luona kyläillessä. Eli nyt ei ole siis herra ainakaan kolmeen viikkoon käyttänyt tuttia ollenkaan :)

Todella kivuttomasti on siis tutista luopuminen mennyt. Yötkin poika nukkuu paljon paremmin kun ei kokoajan etsi tuttia. Eli siis meillä ainakin tutista luopuminen on tuonut pelkkiä positiivisia juttuja :)

Kaikki meidän tutit on jo laitettu pois kokonaan, paitsi mun laukussa on vielä yksi tutti varalta. Tobias ei enää edes laita sitä suuhun jos sen sieltä löytää, heittää vaan menemään niin kuin kaikki muutkin tavarat. Olisiko siis aika jo luopua siitäkin tutista ? Mietin vaan, että jos poika menee yökylään joskus, niin miten sitten on tutin kanssa. Tarvitseekohan hän tuttia silloin kun on erossa vanhemmista.

Uskaltaako siis tässä vaiheessa jo oikeasti sanoa, että poikamme on tutiton ? Vai voikohan vielä tulla takapakkia...? Kertokaahan kokemuksistanne tänne :)
Tänään aamulla meillä vähän siivottiin. Tai siis Tobias siivosi kun kävi hakemassa saunasta tuollaisen vanhan harjan, jolla me aikuiset lakastaan tuhkia. Mutta hyvin se siivoominen silläkin onnistui :)

Meillä ollaan todella kiinnostuneita siivoomisesta. Jos mainitsen imurin, niin poika menee heti vaatehuoneen ovelle ja alkaa juttelemaan jotain ja osoittelee sinne. Siellä siis meidän imuri on aina säilössä, Tobias siis hyvin tietää missä se on :) Ja aina pitää saada itselleen imurin varsi sillä aikaa kun äiti käyttää tekstiilisuulaketta. Toivottavasti tämä siivousinto jatkuu vielä teini-iässäkin ! :D

Onkos muiden taaperot yhtä innokkaita siivoamisesta ?

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...