sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Pihan laittoa kesäkuntoon

Nyt olisi vihdoin oikein kunnolla aikaa ja inspiraatiota tulla tänne kirjottelemaan. Meillä on ollut erittäin touhukas ja mukava viikonloppu. Sen takia en ole paljon ehtinyt koneella istumaan. Perjantai sentään meni rennosti kotona ja käytiin illalla koko perhe pitkällä lenkillä. Muuten onkin sitten ollut tekemistä kokoajan.

Lauantaina aamiaisen jälkeen oli vuorossa kauppareissu. Ruokakaupassa tuli siis käytyä ja samalla kävimme puutarhamyymälässä vähän ostamassa kukkia. Kotona sitten alkoi äidillä kukkien istutus ja isillä autojen ja puutarhakalusteiden pesu. Täällä ei sitten olla mitään viherpeukaloita, joten istutukset on sen näkösiäkin :D Koko päivä meni siis ulkoillessa. Tobias oli ihan innoissaan ja koiratkin nautti. Tässä siis kuvia lauantailta:

Tänään ollaan myös aamusta asti oltu ulkona. Välissä käytiin vaan sisällä syömässä ja ukin luota hakemassa grilliin kaasupullo. Meillä ollaan siis myös avattu grillikausi vihdoin :) Tobiaksellekin maistui ruoka ulkona. Isi myös kasasi meidän pihalle keinun (tästä tulossa kuvia myöhemmin) ja teki tiiligrillin. Tässä sitten vielä kuvia tältä päivältä:
Ihanan aurinkoinen ja lämmin viikonloppu oli täälläpäin ainakin. Mites muualla ? Ja ihan mahtava fiilis kun sai vihdoin pihaa kuntoon. Hiekkalaatikko on meille tulossa parin viikon sisään niin sitten onkin piha kokonaan kesäkunnossa. Ja katsotaan innostunko istuttelemaan kukkia vähän lisääkin.
 
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...