Askeleita perheenä: Hyvää viikonloppua !

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hyvää viikonloppua !

Meillä on tänään ollut touhukas päivä. Käytiin töissä ja postissa aamupäivällä. Sain tilaamani vaatteet, joita ajattelin käyttää huomenna Tobiaksen serkun ristiäisissä.

Kun tultiin kotiin, niin tietty syötiin ja minä pissatin toisen koiran. (se kun on niin helppo päästää vaan ovesta ulos ja hetken päästä se juoksee takasin) Tobias oli aika väsynyt kun ei ollut nukkunut ollenkaan, kun yleensä autossa edes vähän torkahtaa. Silti yllättävän hyvin toinen jaksoi leikkiä, eikä ollut mitään hirveetä kiukkua kokoaikaa.

Lähdettiin jo vähän ennen kahta sitten vaunuilemaan, että poika pääsi nukkumaan. Otettiin jopa toinen koirakin mukaan, yleensä en ikinä ota koiria mukaan lenkille, kun ne on niin tyhmiä. Tällä ensimmäisellä kerralla mukaan lähti meidän haastavampi tapaus nimittäin Bella.

Yllättävän hyvin kuitenkin sain sitä pidettyä, eikä se vetänyt ihan niin paljon kun ennen. Ja henkilöauto ei haitannut yhtään kun tuli vastaan, mutta traktori olikin sitten toinen juttu. Toinen haukkuu ja yrittää rynnätä sinne alle ! Eli siis ennemmin lenkkeilen ilman koiria.

Mutta ehkä voisin ainakin kerran viikossa kummankin koiran ottaa mukaan, en kyllä samaan aikaan vaan molemmat erikseen. Eddien kanssa lenkkeily käy paljon helpommin, kun sen voi vaikka pitää irti ja se ei jaksa vetää niin kuin Bella. Oli siinä koiran ottamisessa mukaan hyvätkin puolet, nimittäin erittäin väsynyt koira !

Kun tultiin takasin kotiin niin Tobias onneksi nukkui vaunuissa ja minä pääsin tekemään yhden kivan jutun. Kävin nimittäin hakemassa pajunkissoja. :) Vihdoin löysin niitä, oon joka lenkillä etsinyt, mutta en oo nähny missään. Johtui varmaan siitä kun niitä oli liian lähellä, meinaan ihan omalla pihalla :D

Samalla leikkasin myös muutamia koivun oksia. Toinen mummoni oli itselleen ottanut koivunoksia sisälle ja niissä kasvoi jo ihanat lehdet, joten katsotaan miten meidän oksille käy :)
Tobiakselle saattaa olla taas tulossa hampaita, kun siihen malliin pitää kokoajan jotain järsiä. Porkkanaakin syötiin oikeen kaksin käsin :)
 
Leikkasin Jonin hiuksetkin, että kehtaa sitten huomenna juhlia. Samalla lyhensin myös omaa otsatukkaa, oli päässyt jo vähän pitkäksi. Käytiin myös taas porukalla saunassa ja nyt otetaan vaan rennosti. Mitäs suunnitelmia muilla on ? Hyvää viikonloppua !
 
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...