sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Valokuvista, maalailua ja viikonlopun touhuilut

Sain vihdoin aikaseksi tilata 1-vee kuvat netistä. Tilailen noita kuvia aina Ifolorilta, siellä on musta ihan parhaat tuotteet.

Päädyimme tilaamaan kahdesta kuvasta erikokoiset canvas-taulut. Ja sitten kaikki onnistuneet kuvat (noin. 10kpl) tilattiin ihan normi valokuvina. Otettiin ihan perus kuvakoko ja kaikkia noita kuvia tulee siis 3 kappaletta. Ajateltiin, että mummot, ukit, kummit yms. saa sitten omat kuvat.

Meillä on siis olohuoneen seinällä paikat näille tauluille ja siihen sitten varmaan kerätään tulevienkin lasten kuvia. Tarkoitus olisi vielä maalata yksi seinä asunnosta, niin olohuone olisi täydellinen.

Aloitimme tosiaan tällä viikolla uuden projektin, kun Joni hioi Tobiaksen tulevan lastensängyn. Lauantaina siis kävimme hakemassa siihen maalin ja aloittelin maalaamispuuhia. Silloin sain toisen osan maalattua kahteen kertaan ja tänään aamulla oon maalannut toisen osan kahdesti. Sängystä tulee myöhemmin kuvia kyllä.

Lauantaina oltiin ukin luona käymässä. Siellä oli Tobiaksen kummisetäkin ja mun sisko. Tobias sai sitten riehua ulkona oikeen kunnolla. Ja ajeltiin me trukillakin :D Tobiaksesta taitaa tulla ukin firman seuraava työntekijä, sen verran oli kiinnostunut koneista taas.Siinä muutamia kuvia lauantain ulkoilusta. Isi toimi kuvaajana tietty. Tänään mennään hakemaan isin auto mummin ja papan luota ja muuten ollaan vaan kotona.

Ensi viikolla tulee uuteen sänkyyn petivaatteet, patjat ja peitot, joten niistä siis tulossa juttua. Samoin pari pipoa tilasin pojalle myös. Juttuja siis luvassa näistä, sängystä ja muutamia ylläritekstejä on myös tekeillä...

Tiia

2 kommenttia:

  1. Heippa. Kivanoloinen blogi joten jäänki seurailemaan =))) meillä on kans erittäin tosissaan työkoneisiin hurahtanut pikkumies =D tervetuloa seuraamaan meitä tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa mukaan :) Käyn heti tutustumassa teidän blogiin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...