maanantai 31. maaliskuuta 2014

Liberokerhon 1vee lahja ja muuta höpinää

Saatiin Liberokerhosta 1vee lahjaksi tuo ilmainen valokuvakirja, jonka sai siis itse kasata Photoboxin sivuilla. Ajateltiin heti, että pakkohan se on sieltä tilata, kun kerta ilmaiseksi sai.
 
Katsoin sitten meidän kuvia läpi ja valitsin sellaisista kuvista, joita ei olla vielä tilattu muussa muodossa. (paitsi yksi uusi kuva on tietty 1vee kuvina tilattu) Emme kyllä varmaan oltais tuollaista tilattu, jos olisi pitänyt täysi hinta maksaa. Mutta ihan kiva muisto tietty tuokin.
Yksi ilta Tobias lähti olkkarista keittiöön kun me vanhemmat katsottiin leffaa. Tällaiset kivat kokkailut oli laitettu pystyyn. Tobiaksen mielestä tuo kattiloilla leikkiminen on tosi hauskaa, sitä tehdään lähes päivittäin.
Voisinkin tässä samalla kertoa teille lukijoille, että olen laittanut tilaukseen uuden kannettavan. Eli siis kohta postailu tapahtuu ihan uudella koneella. Nykyinen kone on jo yli kolme vuotta ollut käytössä ja alkaa jo hieman sekoilemaan. Akkukin loppuu todella nopeasti. Ärsyttävää vaan kun olen niin tykästynyt Windows 7 ja nyt tulee sitten mielestäni todella huono Windows 8 :/ Millaisia käyttökokemuksia muilla on tuosta 8:sta ?
 
Esittelen kyllä uuden koneen, kunhan sen saan postissa. Toivottavasti sitten osaan sitä käyttää :D Tulee varmaan hieman tapeltua Jonin kanssa kun se yrittää mua opettaa. On niin tuttua meille tuo, että Jonin pitää opettaa kaikkia juttuja mulle ja oon ihan HIRVEE opetettava :D No toivottavasti selvitään.
 
Tultiin juuri Tobiaksen kanssa lenkiltä, tai siis mä tulin, kun herra jäi vielä vaunuihin nukkumaan. Saan siis hetken vielä istua rauhassa ja sitten pitääkin alkaa syömään ja keittämään Jonille kahvia, hänellä on tänään synttärit !
Meillä oli eilen muuten mukava päivä. Oltiin vaan kotona ja käytiin yhessä lenkillä. Joni myös laittoi nuo uudet naulakot ja säilytysjutut seinälle. Ja se SIIVOSI koko kämpän ! Meinasin alkaa kuvaamaan koko juttua videolle, koska sellaista ei ikinä tapahdu, että Joni siivois pyytämättä ja vielä koko kämpän. Mutta oli ainakin onnellinen vaimo !<3
Äiti teki tällaista kun isi siivosi


Isin siivottua oli äidin vuoro järjestellä
Kun Joni oli siivonnut, niin mun oli pakko saada vähän järjesteltyy hyllyjen tavaroita eri paikoille. Laitoin siis olohuoneen hyllykön päältä lähes kaiken uusiksi ja vanhat tavarat siirtyi toiseen huoneeseen. Joni valitti, että vanha järjestys oli niin huono.

Sohvapöydällekin uskalsi jotain laittaa
Uskalsin jopa olohuoneen sohvapöydällekin laittaa tavaraa. Keksin siis laittaa tuohon isoon Aalto-vatiin pari pientä aalto-maljaa. Tobias ei ole vielä kertaakaan edes yrittänyt ottaa noita. Toivottavasti ei otakaan. Ja kaksi kukkaa on myös hänen kädenulottuvilla, mutta ei ole niihinkään kajonnut. Onneksi ! Olisi niin kiva kun voisi taas pitää tavaroita siellä missä haluaa :)
 
Nyt me aletaan viettämään synttäreitä perheen kesken ja palailen varmaan vielä tämän päivän aikana jos vaan ehdin. Hauskaa alkanutta viikkoa !
 
Tiia

1 kommentti:

  1. Hei, sinulle on haaste! http://babygirlofthedreams.blogspot.fi/2014/03/haaste.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...