lauantai 1. helmikuuta 2014

Muuttoa muuttoa

Ollaan jo enemmän kun voiton puolella muuton suhteen. Tässä muutama kuva miltä Tobiaksen huone näytti vielä viikko sitten ja miltä se näytti alkuviikosta kun olin pakannut muutamia loppuja tavaroita.Viikko sitten näytti tältä
Tobiaksen huone on siis meillä toiminut nyt muuton aikana varastona. Eli sinne ollaan viety kaikki pakatut tavarat ja siellä vaihdetaan vaan enää Tobiaksen vaipat. Tietty Tobias myös menee leikkimään sinne välillä, mutta enimmäkseen leikkiminenkin sujuu olohuoneessa.


Tyhjennetty lipasto, hieman pölyäkin kertynyt ! Tämä on jo uudessa kodissa
Tuo ruskea lipasto on mun isältä saatu jo kauan sitten, se on kulkenut jokaisessa muutossa aina ensimmäisenä uuteen kotiin. Siinä säilyy kaikki tärkeimmät esineet ja astiat. Tällä hetkellä sekin on jo uudessa kodissa kasattuna ja kaikki tavaratkin on löytänyt siitä oman paikkansa. Puhuimme tästä juuri Jonin kanssa ja oltiin sitä mieltä, että lipasto ei enää varmaan kauaa meillä ole (ei ainakaan yli 10 vuotta :D). Se on jo nimittäin vähän kärsinyt eikä oikein meidän tyylinen, mutta menettelee.


Huone vähän tyhjeni
Viikon alussa olen siis pakannut kaikkea sellaista tavaraa mitä ei joka päivä tarvitse. Olemme siis jo tyhjentäneet lähes kaikki kaapit yms. Vaatteistakin on enää jäljellä vaan muutamia kappaleita. Loppuviikosta sain sitten jo pakattua enemmänkin.


Tällä viikolla pakattuaTältä Tobiaksen huone näytti kun suurin osa tavaroista oli viety
Tänään siis vietiin Tobias mummin ja papan luokse hoitoon jo 10 aikaan aamulla. Siitä suunnattiin ostamaan uudelle kämpälle lumikola ja haettiin peräkärry. Kaksi kuormaa saatiin tänään vietyä ja nyt ollaan täällä vanhalla kämpällä pelkän sohvan ja sänkyjen kanssa. Ei tänään enää ehditty niitä viedä, joten muutto jää huomiseksi. Nyt katsotaan Putousta siis vielä vanhalla kämpällä. On hieman tyhjää ja täällä vähän kaikuu.

Tobiaksen huone on siis kokenut suuren muodonmuutoksen, koska tällä hetkellä siellä ei ole enää mitään ! Kaapissa on muutama vaate, mutta muuten huone on tyhjä. On siis pakko saada huomenna muutettua, kun kaikki Tobiaksen kamat on uudessa kodissa. Ei poikaa voi enää tänne vanhalle kämpälle tuoda.

Loput tavarat varmaan menee kahdella kuormalla huomenna ja sitten onkin vähän siivoamista ja järjestelyä tiedossa. Saa siis nähdä milloin ehtii taas päivittelemään blogia. Nyt me otetaan hetki rennosti tässä hiljaisuudessa ja ikävöidään poikaa. Hauskaa lauantaita !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...