keskiviikko 19. helmikuuta 2014

1 vee neuvolakuulumiset

Tobiaksella oli tiistaina siis 1 vee neuvola. Ensimmäistä kertaa uudessa neuvolassa. Tobias oli odotustilassa ihan ihmeissään, että missä ollaan. Ei toinen uskaltanut edes ilman äitiä mennä katsomaan uusia leluja.

Tietysti sitten niin meidän tuuria, että oikea neuvolatäti oli lomalla ja meillä oli joku sijainen. Jotenka siis puolen vuoden päästä on taas uusi täti neuvolassa vastassa. Eihän meillä olekaan kun joku 5-6 kertaa vaihtunut neuvolassa hoitaja.

Tobias sai ne kolme rokotusta; yhdistelmärokotteen, PCV:n ja MPR:än. Kaksi ekaa pistosta jalkoihin meni ihan hyvin, pienet itkut vaan ja sitten meni ohi. Mutta tämä viimeinen mikä tuli käsivarteen, niin sen kanssa menikin sitten huonommin. Toinen pisti niin kovin vastaan, että neula hieman pääsi liikahtamaan ihon sisällä. Tästä johtuen tuli kamala huuto, joka ei meinannut millään helpottaa. Onneksi sitten neuvolassa oli kivoja eläinkuvia, joita alettiin katsomaan niin kiukku meni ohi.

Muuten neuvolassa meni hyvin ja Tobias ei vierastanut ollenkaan.

Mitat: pituus 77,6cm (10kk 76,3cm), paino 10 895g (10kk 9930g) ja päänympärys 47,6cm (10kk 47cm).
Kortissa teksti: Touhukas ja iloinen poika. Kasvaa hyvin. Kotihoito jatkuu vielä. Oppinut juuri kävelemään. Tutkii innokkaasti mm. kaappeja. Sai rokotukset.

TiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...