lauantai 25. tammikuuta 2014

Viime päivien tapahtumia

Tän bloggerin kans oli eilen jotain ongelmii. Olin kirjottanu valmiin tekstin ja yritin lisätä kuvia ni koko kone sekos. Joten tää postaus piti sitten tehdä tänään.

Torstaina siis postiin saapui pari mukavaa lähetystä, nimittäin Tobiaksen 1-v synttärikutsut ja Iittalan Aalto-teräsvadit. Ja tietty vielä jumppapallo, hierova niskatyyny ja jumppakuminauha.Synttärikutsut
Nuo kutsukortit oli kyllä todella onnistuneet, ihastuin niihin ! Oli ihan hirvee urakka kirjotella niihin osotteet ja kaiken lisäks kirjotin eilen myös osotteenmuutoskortit. Huhhuh. Saa käsin kirjottaminen jäädä tauolle hetkeks.Tällainen teksti tuli
Ja Iittalan tuotteet nyt on ihan parhaita kaikki. Mut tosi kiva saada nyt vihdoin se koko teräsvatisarja. Laitan niistäkin kuvia vielä myöhemmin kun saan kaikki paketeista pois ja johonkin kivaan paikkaan uudessa kodissa.


Meidän muuttolaatikkopinot näytti tolta alkuviikosta. Otan tänään lisää kuvia, kun nuo kasat on VÄHÄN kasvanu :D Meillä tota tavaraa riittää.

Saadaan uuteen kotiin myös vähän jumppavälineitä, nyt kun on tilaa. Yhdestä huoneesta on siis nyt 100% varmuudella tulossa työ/jumppahuone. Varastossa meillä on tällä hetkellä vielä noiden lisäksi stepperi, käsipainot ja jumppamatto. Ne ainakin, en muista edes onko muuta ja jos ei ole niin varmaan tulee ostettua lisää.

Käytiin eilen Ikeassa vähän kattomassa uusia juttuja uuteen kotiin. Ja löytyikin mukaan muutama tauluhylly Tobiaksen uuteen huoneeseen. Ollaan ajateltu niihin laittaa Tobiakselle muutamia kirjoja kädenulottuville. Ostettiin myös meille uusi työpöytä, 2metrinen sellanen, niin on molemmille tilaa työskennellä. Tietysti piti sitten ostaa samanlaiset tuolitkin molemmille. Laittelen niistä kuvia sitten kun ollaan saatu ne uuteen kotiin valmiiksi.

Ja saatiin eilen avaimetkin jo ! Oikeen kotiovelle vuokraisäntä toi :) Päästään siis heti tänään viemään ekoja tavaroita. Meillä onkin jo koko kämppä täynnä muuttolaatikoita, siltä se ainakin tuntuu.

Mä oon tänään heränny jo viideltä ! Siis oikeesti VIIDELTÄ ?! En vaan saanu unta enää. Miehet nukkuu tuolla meijän sängyssä vielä, kuorsausta kuuluu. Joten mä sain siis rauhassa päivitellä blogia. Nyt vaan odotan että miehet herää niin saadaan aamupalaa ja sit lähetäänkin viemään Tobiasta hoitoon mummin ja papan luo.

Hyvää viikonloppua !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...