lauantai 11. tammikuuta 2014

Hyvä päivä

Meidän viikonloppu alkoi tosiaan mukavasti kyläreissulla isomummon luokse. Kotiin päästyämme katsottiin sitten Revolution ja Under the dome- sarjat boksilta. Tosta Revolutionista tulikin vasta eka jakso, mutta siihen jää koukkuun, oli tosi hyvä ! Ja tuo Under the dome on myös niiiin hyvä. Pitkästä aikaa tulee tv:stä jotain sellaista mitä tykätään miehen kanssa molemmat katsoa.


 

Tänään onneksi alkaa taas Putous, sitä ollaan tykätty katsoa ! Juuri mietittiin, että viime vuonna katsottiin yksi jakso putousta sairaalassa pojan ollessa 3:n päivän ikäinen. Voi apua !

Äidin syli ei aina kelpaakaan...
Aamulla herättiinkin sitten jo kuudelta kun Tobias tuli viereen riehumaan, eikä enää suostunut nukahtamaan. Käytiin yhdessä kylvyssä ennen yhdeksää ja oltiin kaikki päivävaatteissa ennen 10:tä. Aloin siis tekemään ruokaa jo 10 aikaan, että saadaan herra syömään. Meilläkin tietty sattui sitten olemaan siskonmakkaroita jääkaapissa, joten tein samaa keittoa, mitä mummon luona syötiin. Sitten Tobias menikin jo 11 aikaan päikkäreille.
Tobias sai enolta lelun
Kylässä voi harjoitella seisomista
Joni sai rauhassa katella jotain leffojansa ja minä sitten vaan olin sen aikaa. Vähän ennen yhtä lähettiinkin sitten mun pikkuveljen synttäreille. Tobias oli heti kun kotonaan, vaikka ollaan viimeksi oltu siellä kylässä kun toinen oli alle kuukauden ikäinen. Aika vaan kuluu.

Oli todella kivaa käydä kahvittelemassa pitkästä aikaa pikkuveljen ja sen äidin luona. Tobias oli niin reipas poika, ei kiukutellut yhtään, vaan leikki koko ajan enon vanhoilla leluilla. Olikin jänniä leluja ja hän sai jopa kotiin yhden vietäväksi !


Ja tietysti Tobiaskin sai sitten herkkuja, nimittäin suklaakeksiä. Oli tarkoitus vain maistaa, mutta herra ottikin kaksi käteen ja söi melkein kokonaan molemmat. Tuli ihanaa sotkua ! Ja Tobias tykkäsi kovin, toivottavasti ei tule mahavaivoja. Ja ainakin pestään hampaat tänään vielä.
Synttäriherkkuja

Namm, oli hyvää suklaata !
 

Tiia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...