Askeleita perheenä: Esikoinen täyttää 7-vuotta

keskiviikko 12. helmikuuta 2020

Esikoinen täyttää 7-vuotta

Meidän esikoinen on huomenna jo 7-vuotias. Hänet on ilmoitettu kouluunkin jo tammikuun puolella. Lisäksi hänellä on oma puhelin, hän osaa lukea ja kirjoittaakin jo. Ihan hurjaa ajatella että meidän ensimmäinen vauva on muka jo seitsemän.
Tänä vuonna järjestettiin toista kertaa kaverisynttärit päikkykavereille ja ne oli viime viikonloppuna. Paikalle kutsuttiin jopa 12 kaveria, mutta heistä vain puolet saapui paikalle, mikä oli äidille aika helpotus.. Me mentiin kaverijuhlat ihan rennolla meiningillä, ei järjestetty mitään ohjelmaa ja tarjollekin laitettiin vaan karkkia, sipsiä ja keksejä, viime kerrasta opin että ei ne lapset mitään syö. Viimeksi koko porukalle tärkeintä oli leikki ja kotiin saatu lahjapussi ja niin oli tälläkin kerralla.
Tobias ei meinannut millään keksiä teemaa juhliinsa, mutta ehkä tuo Heureka vierailu hieman auttoi ja teemaksi valikoitui dinot. Joten ostin erilaisia dinosaurusjuttuja juhliin, lautasia, mukeja ja servettejä.

Nyt viikonloppuna on sitten sukulaisille järjestettävät juhlat ja niihin tottakai panostetaan täytekakulla ja muilla makeilla ja suolaisilla herkuilla. Varmaan mennään samalla kaavalla tarjoiluissa kun on ennenkin menty, eli voileipäkakkua, karjalanpiirakoita ja parsakaalipiirakkaa. Makeina sitten täytekakkua ja karkkeja, ehkä keksejä ja jotain muuta makeaa leipomusta.
Sellaisia suunnitelmia meidän esikoisen juhliin. Minkä ikäisiä esikoisia teiltä löytyy ?

Tiia

1 kommentti:

  1. Paljon onnea synttärisankarille! :)

    Lapset kasvaa niin vauhdilla ettei itse perässä pysy :D
    Varmaan jossain vaiheessa menevät ohi :D Minähän en ole vanhentunut sillä aikaa, kun poikani on täyttänyt jo viisi vuotta...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...