maanantai 16. joulukuuta 2019

Marraskuun kuulumiset

Marraskuu on vihdoin ohi, ja ollaan jo pitkällä joulukuun puolella, onneksi. Ensimmäistä kertaa marraskuu oli jotenkin todella pitkä, pimeä ja väsyttävä. Meidän pienin aloitti päiväkodin heti marraskuun alussa, ja meidän kuukausi meni uutta opetellessa. Vivian on kyllä super reipas, hän menee päiväkotiin aina innolla eikä mitään ongelmia ole siellä ollut. Voisin palata vielä erikseen Vivianin omiin kuulumisiin toisella kertaa
Marraskuussa vietettiin ihanaa isänpäivää, käytiin kylpylälomalla Naantalissa, juhlittiin kummitytön synttärit ja vietettiin parisuhdeaikaa pikkujoulujen merkeissä. Pikkujoulut olikin oikein hauskat ja teki kyllä taas hyvää olla hetken ihan kahdestaankin. Ostin myös lähes kaikki joululahjat ja ehdin niitä vähän paketoidakin. Tein tietysti töitä ja vietettiin sitä ihan perusarkea muutenkin.
Yritettiin myös laittaa vähän jo joulua kotiin, tehtiin joulutorttuja ja lapset kirjoitti joulupukille. Itse kävin ystäväni kampaamossa laittamassa vähän uutta tukkaan, hän kun jäi äitiyslomalle. Saatiin aika paljon luntakin, niin lapset pääsi pulkkamäkeen. Pari ihanan aurinkoista päivää tuli myös, niin sain otettua lapsista joulukuvia.
Marraskuu oli siis oikein kiva, vaikka hieman jo puolessa välissä kaipailin valoa ja joulua. Onneksi ollaan jo niin lähellä joulua, sitä täällä nyt odotetaan koko perheellä.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...