torstai 5. joulukuuta 2019

Joulun suunnitelmat

Ihanaa joulukuuta!

Meillä on jo lähes kaikki lahjat ostettu ja suuri osa jo paketeissaan. Pipareita on leivottu kahteen kertaan, joulutorttujakin jo useasti. Ensimmäinen uuniriisipuuro ja väskynäsoppakin on kokattu.

Ekat pulkkailutkin ehdittiin tekemään, kun täällä oli muutaman päivän lunta maassa. Nyt on taas ihan märkää ja mustaa, mutta eiköhän taas kohta saada lisää lunta.
Lapset innolla aukaa joulukalentereitaan joka aamu. Lisäksi jatkuvasti isommat keksii lisää joululahjatoiveita, onneksi niitä ei voi enää muuttaa. Ja tietysti isommat odottaa myös aattoa kovasti, niin kuin koko perhe tietysti, vähän eri syistä ehkä. Me vanhemmat odotetaan lasten ilon näkemistä ja hyvää ruokaa, kun lapset taas odottaa vain lahjoja ja joulupukkia.
Meidän joululoman suunnitelmat on aika hyvin jo kasassa, miehellä on lomaa 21.12-2.1 ja lapsilla lomaa on 21.12-6.1. Itse olen joitain välipäiviä vapaalla mitä vain pystyn. Viikonlopulle ennen joulua on sovittu kahdet eri "treffit", toisena päivänä meillä kotona ja toisena sitten lasten serkulla. Jouluaatto ollaan lasten ukin luona, jonne tulee joulupukki ja poreallas on kuumana, joten täydelliseltä kuulostaa. Joulupäivänä mennään sitten lasten mummin ja papan luokse syömään ja viettämään joulua. Tapaninpäivä on aina kotipäivä, rentoillaan ja vietetään perheaikaa.
Uusivuosi on vielä hieman avoin, mutta luulen, että ollaan kotona niinkuin aiemminkin. Koko muu loma aiotaan vaan olla yhdessä, käydä ehkä ostoksilla ja jotain sellaista pientä kivaa tekemistä yhdessä.
Onko muilla pitkäa joululomaa? Onko aaton suunnitelmat jo kasassa?

Tiia

1 kommentti:

  1. Kivalta kuulostaa teidän joulun ajan suunnitelmat :) Kivaa joulun odotusta! T. Sari / Pikkuleijonatblogi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...