Askeleita perheenä: Jouluiset vaatteet

perjantai 13. joulukuuta 2019

Jouluiset vaatteet

Kaupallinen yhteistyö Sampsukka

Saimme yhteistyönä Sampsukasta meidän tytöille jouluun samisteluvaatteet. Heille tuli syksyn uutena kankaana tämä ihana pöllö, joka sopii jouluun oikein kivasti. Kankaasta ommeltiin meille tunikat 90cm ja 110cm koossa. Meidän tytöt on nyt noin 105cm ja 80cm. Tunikat on siitä ihania, kun ne voi ostaa hieman reiluina niin että ne menee aluksi mekkona ja myöhemmin tunikana.
Tunikoiden kanssa tuli ihanat joulunpunaiset legginsit samassa koossa. Täydelliset jouluasut kotiin tai joulumenoihin. Itse ajateltiin pukea nämä joulupäiväksi kun mennään mummin ja papan luokse. Nykyään on niin ihana kun saa samistella ihan kunnolla, kun on tytöt, aiemmin kun oli tyttö ja poika niin se oli hieman hankalampaa. Nykyään se on jo liian helppoa ja ostan yleensä aina samat vaatteet molemmille tytöille.
Tosin samistelu ei ihan aina onnistu kun mielestäni vanhemmalle sopii paremmin hempeät sävyt ja nuoremmalle tummemmat. Mutta silti se on supersöpöä kun sisaruksilla on samanlaiset asut.
Sampsukka valmistaa ja suunnittelee kaikki vaatteet Suomessa. Heidän vaatteet on laadukkaita ja ihanan pirteitä. He suunnittelevat vaatteet aina mukavuus edellä. Sampsukka on 100% kotimainen yritys ja heillä on avainlippumerkki. He tekevät vaatteita myös naisille, joten samistelu lasten kanssa onnistuu myös helposti.
Oletteko kuulleet Sampsukasta jo..? Jos ette, niin suosittelen tutustumaan ja tilaamaan joulun pehmeät paketit heiltä. Vielä ehtii paketit jouluksi kotiin.

Yhteistyössä
Sampsukka
Sampsukka Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...