sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Joulu 2019

Joulu on nyt vietetty ja se oli ainakin meidän perheessä oikein onnistunut.

Aattoaamuna herättiin kuuden jälkeen ja syötiin aamupala yhdessä ja lapset innostui kuusen alle saapuneista lahjoista. Katseltiin aamupiirrettyjä ja alettiin pikkuhiljaa availemaan paketteja vuoronperään. Meillä siis aina aattoaamuna on osa lahjoista ilmestynyt tonttujen toimesta kuusen alle.
Paketeista paljastui esikoiselle oma puhelin, keskimmäiselle nukkekoti ja kuopukselle leikkikeittiö. Tuli paketeista myös vaatteita ja muita leluja. Kun kaikki paketit oli avattu niin katseltiin vielä piirrettyjä ja alettiin valmistautumaan joulunviettoon. Lähdettiin haudoille ja siitä ukin luokse.
Ukin luona syötiin ihanaa jouluruokaa ja odoteltiin joulupukkia. Joulupukki toi vielä toisen kasan lahjoja. Vietettiin ukin luona joulua melkein puoleen yöhön ja lapsetkin käyttäytyi niin kivasti. Ukin luona oli tekemistä erilaisten jukeboksien ja pelikoneiden parissa.
Joulupäivä otettiin rennosti ja avattiin vielä yhdet lahjat kotona. Syötiin ja katsottiin telkkaria ja leikittiin uusilla leluilla. Illaksi mentiin mummin luokse syömään ja sieltä saatiin vielä yhdet lahjat.
Koko joulu oli kyllä niin ihana. Vivian oli kyllä hieman kipeä jo aattona ja pyhien jälkeen hänellä olikin vesirokko. Mutta jotenkin ollaan jo totuttu siihen, että aina jouluisin joku on kipeänä, joten se ei meidän juhlintaa haitannut.
Meidän loma jatkuu onneksi vielä viikon verran. Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille!

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...