Askeleita perheenä: Vivianin oma huone

maanantai 7. lokakuuta 2019

Vivianin oma huone

Vivianille jäi tosiaan huoneekseen meidän vanhempien vanha makuuhuone. Tämä siksi, koska kaikki kolme makuuhuonetta on vierekkäin, joten ne piti saada lapsille. Meidän vanhempien makkari on sitten talon toisessa päässä. Eli jokaisella lapsella on siis nyt oma huone.
Vivianin huone on meidän makkareista isoin, siellä ei tosin ole kiinteitä kaappeja, mutta hienosti vaatteet mahtuu vielä yhteen Malmiin. Jotain vaatetta on tietty siskon kaapeissa, mutta tarkoitus olisi ostaa toinen samanlainen lipasto Vivianin vaatteille, niin että kaikki mahtuu hyvin.
Tällä kertaa ainoastaan maalattiin yksi seinä vaaleanpunaiseksi. Huoneeseen jäi siis vielä remontoitavaksi lattia ja lattialistat. Ne tehdään vielä joskus myöhemmin. Ei vaan jaksettu ottaa enää yhtään isompaa remonttia tälle vuodelle kun on tehty jo päämakkari, pikkuvessa ja ulkotilat :)
Vivianin sänky on Tobiaksen vanha ja jo ennen Tobiasta se on ollut pikkuveljelläni melkein 18 vuotta sitten. Nyt siis Vivian saa olla sängyn kolmas käyttäjä. Sänky on jo aika kulunut, mutta ehkä se nyt menee vielä muutaman vuoden.
Lelusäilytykseen ostettiin Ikeasta tuo valkoinen hylly ja siihen säilytyskorit. Harmaa lipasto sitten taas on joku ikivanha mikä vaan maalattiin huoneeseen sopivaksi.
Lohtu-juliste on Pikku Norsusta, yksisarvinen sen sijaan Deseniolta. Helmitaulu nimellä on Maiboon käsialaa, yksisarvis pehmo on tilattu Tuttifrutti tuttinauhoilta. Tuo sateenkaari puulelu on Keskisiltä. Pöllö-säästölipas on KG Designin, pieni puinen helmipeli, puiset numeropalikat ja joutsenpehmo on tilattu Lekmeristä. Hyllyn päällä oleva puinen laatikko ja harmaa lipasto on H&M:ltä. Samoin sateenkaarityyny, pupupehmolelu ja pupu säilytyspussi on sieltä. Pisara-tyyny on EK for kids- merkkinen.
Tuo naulakko muuten oli täällä meidän kotona kun tänne muutettiin, otettiin se irti ja maalattiin ja siirrettiin Vivianin huoneeseen. Siitä tuli kyllä tosi kiva ja on varmasti käytännöllinen ihan teinivuosiin asti.

Millaisia huoneita teidän vauvoilta/taaperoilta löytyy ? Jos olette tehneet postauksia niistä niin laittakaa ihmeessä linkit kommentteihin :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...