perjantai 4. lokakuuta 2019

Taaperon vaatekaapilla

Nyt kurkataan meidän vuodenikäisen tytön vaatekaappiin ja esitellään sieltä äidin lempparit. Vivianille nyt tietysti vielä kelpaa kaikki vaatteet, joten meillä mennään vielä hetki pelkästään äidin mieltymysten mukaan.
Vivianin vaatekaappi on todella simppeli ja suuri osa vaatteista on ihan sitä perus arkivaatetta. Aika vähän käytetään asusteita ja välillä kuosit ei todellakaan sovi yhteen, mutta sehän ei kotona ja tulevaisuudessa päiväkodissa haittaa. Eri asia on sitten viikonloput ja muut menot, silloin pukeudutaan kivemmin.
Nyt kuitenkin niihin äidin valitsemiin suosikkivaatteisiin. Valitsin muutamat lemppariasut, koska en osannut päättää vain yhtä ja uskon että saatte enemmän irti meidän tytön tyylistä kun esittelen muutamat eri asut.
Ensimmäisenä ihana uusi synttärilahjaksi saatu Polarn o Pyretin mekko, tässä on niin ihanan syksyinen kuosi, että se nousi heti omaksi lemppariksi. Tämän mekon kanssa vain Newbien villatakki lämmittämään, sukkikset jalkaan ja menoksi. Tähän sopii muuten kivasti myös Unelmien elämistä-blogin Ullan tekemä rusettipanta, minkä voitin hänen arvonnasta.
Toisena valitsin myös synttärilahjaksi saadun kokonaisuuden. Siihen kuuluu Newbien ruskea röyhelöpaita ja KappAhl:in pehmeät ja lämpimät bambi-housut. Voisin kuvitella, että kesällä nämä lempparit olisi ihan eri, koska minua ainakin miellyttää eri värit eri vuodenaikana.
Oma suosikki merkki Vivianille on Newbie, ja sen merkin vaatteita onkin kaikki ylemmässä kuvassa. Meillä käytetään paljon juuri KappAhlista, Lindexiltä ja H&M:stä ostettuja vaatteita. Lisäksi on aina jotain merkkivaatettakin, mutta niistä en yleensä löydä sellaista pakko saada-juttua, jolloin en viitsi pulittaa vaatteista hirveitä summia.
Sitten kaksi vähän syksyisempää asua. Näistä ensimmäisessä on Nosh:in palapeli body ja H&M:n mustat legginsit. Toisen asun body on Newbie ja housut Polarn o Pyretin. PoP:in vaatteita saadaan yleensä aina lahjaksi lasten isomummulta ja niistä tykkään todella paljon. Lisäksi Me&I:n vaatteet on tykättyjä, asuuhan yksi edustaja ihan meidän naapurissa :)
Loppuun vielä pari ihanaa mekkoa, tai tuo etummainen on kyllä tunika, mutta ostin tuollaisen meidän molemmille tytöille koon isompana, että menee aluksi mekkona ja myöhemmin tunikana. Ja tuohan on siis Me&I:n ja taempi mekko ihan H&M:n.

Meillä siis ostetaan vaatteet aina ennemmin liian isona, kuin sopivana, jotta niiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Ja meillä pyritään ostamaan halpaa, mutta voidaan myös tuhlata jos jotain todella ihanaa tulee eteen.

Perhekuplan bloggaajista pari muutakin teki lastenvaateaiheisen postauksen, käykää kurkkaamassa nekin. Sarin postaus täällä ja Ullan täällä.

Tiia

2 kommenttia:

  1. Ihania tunikoita ja mekkoja! Poikien äitinä aina ihastelen:) T. Sari / pikkuleijonatblogi.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Täällä ihaillaan pienten poikien vaatteita kun ei voi sellaisia enää käyttää :)

      Poista