sunnuntai 27. lokakuuta 2019

Siivooja kotiin ensimmäistä kertaa

Kaupallinen yhteistyö Stella kotipalvelut

Sähköpostiini kilahti yksi päivä erittäin mielenkiintoinen yhteydenotto, kun Stellalta kysyttiin haluaisinko tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Minun ei tarvinnut tätä montaa hetkeä miettiä, se oli selvää että siivouspalvelu kiinnosti kovasti.
Stella on siis 100% kotimainen terveyden- ja kodinhoidon kasvuyhtiö. Heidän missiona on lisätä onnellisuutta suomalaisten elämässä auttamalla arkea monenlaisin kotipalveluin suunniteltuna. Heidän tärkeimpiä palveluita ovat kotisiivous sekä ikääntyneiden kotihoito ja turvapuhelinpalvelut.
Olin kuullut jo aiemminkin Stellasta, mutta olin varma ettei meidän kylä kuulu heidän toiminta-alueeseen, mutta olikin kiva huomata että Lohja, johon kuulumme onkin heidän aluettaan.
Meillä ei ole ikinä käynyt siivoojaa ja olen useasti puhunut että olisi ihanaa kun joku muu hoitaisi siivoamisen edes joskus. Meidän koti on kuitenkin aika iso siivottava, 140 neliötä missä on 4 makuuhuonetta, olkkari, keittiö, wc, kylpyhuone ja sauna. Ja tietty isot käytävät ja eteiset ja vaatehuone. Siivottavaa siis riittää, varsinkin kun kotona on kolme pientä lasta, kaksi koiraa ja kissa.
Stellan kanssa asiointi oli erittäin helppoa, minuun otettiin ensin yhteyttä ja sovittiin siivousaika. Tämän jälkeen otettiin vielä toisen kerran yhteyttä ja käytiin läpi tehtävälista, eli mitä kaikkea siivotaan. Tehtävälista oli todella laaja, mutta valitsin sieltä vain muutaman lisäpalvelun perussiivouksen lisäksi. Tämä perussiivouskin oli todella laaja, siivooja oli meillä kahdeksan tuntia ja teki kyllä niin hyvää työtä.
Uskallettiin tosiaan jättää koti aika kamalaan kuntoon, kerättiin ainoastaan lelut yms tavarat lattioilta pois. Lattioilla oli siis paljon murusia ja koirankarvoja. Keittiön pinnat oli todella likaiset, samoin kylpyhuoneen kalusteet. Lisäksi siivooja oli siivonnut sellaisia paikkoja mitkä itseltä aika usein unohtuu, eli kissan hiekkalaatikon päälinen, pesutornin päälinen, keittiön kaapinovet, liesituuletin ja Vivianin syöttötuoli ihan joka kulmasta. Kaiken lisäksi siivooja oli imuroinut ja mopannut meidän saunan, vaikka se on meillä tällä hetkellä remppakamojen varastona, tästä olemme todella kiitollisia.
Niinkuin näistä kuvista näette niin siivousjälki on todella ollut hyvää. Olin niin iloinen kun siivouksen jälkeen tulin kotiin ja koti tuoksui puhtaalta ja pöydältä löytyi tuoreita kukkiakin. Lisäksi siivooja saapui silloin kun oli sovittu, hän oli todella ystävällinen ja alkoi heti töihin. Tämän kokemuksen jälkeen olen kyllä valmis palkkaamaan siivoojan uudemmankin kerran, kotisiivouksestahan saa kotitalousvähennyksenkin.
Joulusiivous tulisi esimerkiksi todella tarpeeseen, samoin ikkunoiden pesu, koska se on kotityö mistä en oikein välitä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan siivouspalvelua, jos et ole ennen kokeillut. On kaiken rahan arvoista saapua puhtaaseen kotiin työpäivän jälkeen niin ettei tarvitse itse alkaa siivoamaan.

Kiitos yhteistyöstä Stella

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...