perjantai 18. lokakuuta 2019

Hammaskeijun pastillit + arvonta

Kaupallinen yhteistyö Hammaskeiju

Meidän lapset rakastaa ksylitoli-pastilleja. He pitävät hienosti itse huolen siitä, että pastillit syödään jokaisen ruokailun jälkeen. Aiemmin pastilli-merkillä ei ollut niin väliä, mutta kaikki uusi ja kivannäköinen on nyt se juttu, mistä lapset tykkää. Todella hyvään kohtaan siis saatiin yhteistyön merkeissä Hammaskeijulta erittäin laaja paketti erilaisia pastilleja.
Hammaskeiju valmistaa ksylitolituotteita Suomessa, tarkalleen Riihimäellä. Pastillit on maistuvia ja niissä on enemmän ksylitolia ja vähemmän lisäaineita kuin muissa vastaavissa markkinoilla olevissa pastilleissa. Pastilleissa ei myöskään ole väriaineita, ne ei sisällä eläinperäisiä tuotteita, ne on gluteenittomia ja maidottomia, joten pastillit sopii monille. Yhdessä Hammaskeijun pastillissa on noin 0,55g ksylitolia, eli näitä pitäisi nauttia vähintään kymmenen päivässä. Määrä tulee kivasti täyteen, kun syö kaksi pastillia jokaisen aterian jälkeen.

Heidän verkkokaupasta saa ksylitolituotteita pienten rasioiden lisäksi isoissa kilon pusseissa. Lisäksi pastilleja saa myös paperipusseissa. Hammaskeijun verkkokaupasta voi tilata pastilleja myös esimerkiksi päiväkotiin. Ja kannattaa aina tilata pastillit kimppatilauksena niin silloin säästää toimituskuluissa.
Nyt Hammaskeijuun on tullut myös tämä kätevä annostelija, mihin voi kaataa isosta pussista pastillit ja siitä lapset ja tietty aikuisetkin pääsee pyörittämään itselleen pastillit hygieenisesti. Tämä on ainakin meidän lasten mielestä ihan parasta. Ja voin kuvitella kuinka kiva tämä olisi päiväkodeissa, kun ainakin meidän lasten päikyssä pastillit kaadetaan pöydälle tai tarjoillaan lusikalla jokaiselle.
Hammaskeijulta saa myös pieniä peltisiä taskurasioita, joihin saa matkaan mukaan pienen määrän pastilleja. Meidän lapsille ainakin annan nämä sitten tulevaisuudessa kouluun mukaan, että saavat sielläkin ruuan jälkeen ottaa kaksi pastillia ja antaa vaikka kavereillekin.
Meidän maisteluun tuli Hammaskeijulta maut: Päärynä, Salmiakki, Piparminttu, Lakritsi, Metsämarja ja Trio jossa makuina on päärynä, metsämarja ja greippi. Nämä kaikki on maistuneet meidän koko perheelle. Tuon annostelijan vuoksi meidän koko perhe syö nykyään pastilleja, ennen ne oli vain lapsille, mutta nyt me aikuisetkin niitä napsitaan ruokailuiden jälkeen.
Ja nyt vihdoin siihen arvontaan... 

Sain arvottavaksi teidän seuraajien kesken yhden Hammaskeiju 3x100g muovittoman pakkauksen, jossa on makuina päärynä, greippi ja metsämarja. Paketin arvo on kotiin toimitettuna 15,90e.

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin kommenttikenttään. Muista myös sähköpostiosoite, että saan voittajaan yhteyden.

Arvonta alkaa heti ja päättyy torstaina 24.10 klo: 21. Arvonta on käynnissä myös Instagramissa, joten voit lisätä voittomahdollisuuksia osallistumalla myös siellä.

Tiia

24 kommenttia:

 1. Mukana! :)
  hannele.hiltunen@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hyvälle - mukana!

  Hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tärkeä tuote arjen keskelle :) Mukana.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 5. Mukana.

  heidihelander@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Oi kun kiva arvonta! Ja niin tarpeellinen :)
  texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Tärkeä juttu! Arvonnassa mukana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Enpä ole näihin pastilleihin vielä törmännyt, kotimaisuudesta ja makuvaihtoehdoista isot plussat! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  iida.leino@gmail.com

  VastaaPoista
 9. ols hyviä aaro2007@luukk.com

  VastaaPoista
 10. Mukana ollaan:)
  kirsi.huotari79@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Hyviä ja kivat rasiat.

  VastaaPoista
 12. Mukaan kivaan arvontaan. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tärkeän asian puolesta tulen mukaan arvontaan. Hammaskeiju on todella hyvä merkki.
  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 14. Mukana arvonnassa :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mukaan arvontaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...