torstai 12. syyskuuta 2019

Kohti 1v synttäreitä

Viikon päästä meillä juhlitaan Vivianin ensimmäistä syntymäpäivää. Aika on kyllä kulunut todella nopeasti, miten meidän vastasyntynyt voi muka olla jo 1-vuotias..
Juhlat pidetään ihan meillä kotona niin kuin kaikki lasten synttärit on pidetty. Paikalle on kutsuttu paljon sukulaisia ja kummit ja toivotaan, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Meidän keittiö on todella pieni, 70-luvun tyyliin, mutta olohuone ja käytävä taas on niin isot että tarjoilut mahtuu niihin ja ihmiset pääsee syömään ympäri kotia, kun lastenhuoneissakin on hyvin tilaa.
Juhlien teemana meillä on värit vaaleanpunainen ja hopea. Kaikki astiat ja koristeet tilasin Juhlakaupasta. Helminauha on vanha joulukuusen koriste ja se oli mukana jo Vivianin ristiäiskoristeluina, ja se sopii oikein hyvin teemaan nytkin.
Teemaan sopiva täytekakku ja muffinsit on tilattu kondiittorilta. Lasten isomummi lupasi tehdä voileipäkakun ja leipoa karjalanpiirakoita. Itselle jää sitten parsakaalipiirakoiden ja munavoin valmistus. Ja jos mies jaksaa niin hän leipoo vielä mokkapaloja lisäksi. Mutta ne ei onneksi ole pakollisia, vaan ainoastaan kiva lisä jos ehditään tekemään.
Tämän kaiken tarjottavan lisäksi ollaan ostettu Geishaa ja Muumi-lakuja, nämä laitetaan lasisiin purkkeihin esille, sopii hyvin teemaväriin, kun on vaaleanpunaisia molemmat.
Sellaisia juhlasuunnitelmia meillä. Me emme osta Vivianille mitään lahjaa vaan olemme ostaneet hänen huoneeseen kaikkea uutta leluista huonekaluihin, joten ne saa nyt riittää. Ja onneksi pieni ei vielä lahjoista niin välitä ja uskon, että vierailta niitä ropisee ihan liikaa :D

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...