maanantai 9. syyskuuta 2019

Kirjat 1-vuotiaan kanssa

Kaupallinen yhteistyö Perhekupla ja Kustannus Mäkelä

Meidän lapsille on luettu kirjoja ihan pienestä asti ja lukeminen onkin meidän perheelle tärkeää. Meistä jokainen tykkää lukea kirjoja, isommat lukee joka ilta tunnin verran itsekseen, että rauhoittuvat. Lisäksi tietty me vanhemmat luetaan heille aina kun he pyytävät.
Nyt saimme myös Vivianille yhteistyön merkeissä uusia ihania kirjoja. Meille saapui Kustannus Mäkelän Ripaus taikaa-katselukirjat. Sarjaan kuuluu kolme kirjaa: Lohikäärme, Pikku noidat ja Yksisarvinen. Kirjat on ihanan värikkäitä ja niissä on monia jänniä liikkuvia osia. Ainakin meidän pian 1-vuotias on todella innostunut näistä erilaisista kieritettävistä ja liikuteltavista osista.
Kirjoissa on myös hauskasti riimiteltyä tekstiä, mikä kiinnostaa pientä kovin. Näitä kirjoja on nyt Vivianin kanssa luettu paljon ja isommat sisaruksetkin näitä hänelle lukee, isoin lukee ja keskimmäinen sitten liikuttaa niitä osia mitä Vivian ei osaa itse. Tuli kyllä kivaan aikaan nämä, kun Viviania on juuri alkanut kirjat kiinnostamaan enemmän ja lähes kaikki isojen vanhat kirjat on jo aika rikkinäisiä.
Kustannus Mäkelällä on erittäin laaja valikoima erilisia kirjoja niin lapsille kun aikuisillekin. Perhekuplan muutkin bloggaajat pääsivät lukemaan Kustannus Mäkelän uutuuskirjoja, esimerkiksi Pikku Leijonat-blogissa tutustuttiin tunnetaitoihin Ympyräiset-kirjasarjan avulla ja Emilia Aleksandra-blogissa päästiin lukemaan siitä, mitä kaikkea Kolmikko päiväkodissa touhuaa.

Yhteistyössä


Tiia

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...