keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Ensimmäiset syntymäpäivät

Meillä juhlittiin Vivianin 1-vuotissynttäreitä lauantaina. Päivä oli aika pilvinen, ja taisi välillä vähän tihuttaa vettäkin, mutta sehän ei meidän juhliin vaikuttanut, sisällä kun oltiin.
Juhlat onnistui oikein hyvin, vaikka aika monet perui tulonsa. Oli meitä silti koolla ihan mahtava porukka, ja lapsia oli hurjasti, mikä on tietty kivointa. Lapsia taisi olla yhteensä 11, joten hulinaa riitti.
Tarjolla meillä oli karjalanpiirakoita ja munavoita, parsakaali-fetapiirakkaa, kinkkuvoileipäkakkua, mokkapaloja, suklaa muffinseja ja täytekakku. Lisäksi oli keksejä, geishoja ja lakupatukoita. Itse teimme vain mokkapalat, munavoin ja parsakaalipiirakat, loput tuli ammattilaiselta ja lasten isomummilta.
Kaikki tarjoilut maistui hyvin ja jonkinverran jäi ylikin, ainakin täytekakkua jäi reilusti, kun taas voileipäkakku meni kokonaan. Meillä ei ollut mitään teemaa, vaan kun värit. Eikä myöskään mitään ohjelmaa, vaan lapset keksi itse leikkejä ja aikuiset keskusteli.
Oli taas ihana nähdä kaikkia sukulaisia kerralla, vaikka ei tietenkään kaikkien kanssa ehtinyt niin paljon keskustella kun olisi halunnut. Ja Viviankin viihtyi vähän vieraammissakin syleissä ja nukkui päikkäritkin kesken juhlien. Tietysti päivä vähän venyi kun viimeiset vieraat lähtivät siinä kahdeksan jälkeen, joten kaikki lapset oli loppuajasta jo aika väsyneitä.

Mutta ihanat ja onnistuneet Vivianin ekat synttärit meillä kyllä oli! Lahjatkin on kuvattu, joten niistä tulossa postaus.

Tiia

2 kommenttia: