perjantai 2. elokuuta 2019

Mökki

Vietettiin juhannus tosiaan lasten isomummon mökillä. Lähdettiin torstaina aamulla 4 aikaan kohti Savonlinnaa ja kotiin lähdettiin maanantaina kahden aikaan päivällä. Menomatka meillä kesti yli 6 tuntia, kun jouduttiin pysähtelemään koirien ja lasten takia. Kotimatka kestikin vain 5 ja puoli tuntia kun kaikki oli niin väsyneitä, että matka meni nukkuessa.
Mökkireissu sujui oikein kivasti, vietettiin aikaa yhdessä ja lapset pääsi näkemään sukulaisia. Saunottiin joka ilta, uitiin jääkylmässä vedessä, jopa minä kävin uimassa vaikka silloin veden lämpö oli vain 15 astetta. Ja tietysti syötiin hyvin, veneiltiin, otettiin paljon kuvia ja valvottiin myöhään.
Lapset nautti ihan täysillä ja Viviankin tykkäsi mökkeilystä. Ja koirathan nautti tietysti myös kun pääsi uimaan ja olemaan ilman hihnaa.
Meidän kaikki lapset tykkää mökistä kovasti ja he ovat jo aika konkareita mökkeilyssä. Veneily oli isompien lasten suosikki juttu, tietysti myös kaikki mahdolliset vesileikit rannalla oli kivoja. Vivian nautti kun pääsi olemaan koirien kanssa, yleensä kun kotona koirat on aitauksessa ulkona. Lisäksi Vivi pääsi ryömimään nurmikolle, mikä olikin ihan uusi juttu.
Ja me aikuiset tietysti nautittiin myös mökkeilystä, kyllä mökki vaan on yksi lempparein paikka maailmassa. Voi kumpa olisi oma mökki mikä sijaitsisi hieman lähempänä. Vaikka toivonkin, että päästään vielä isomummon mökillä viettämään monia ihania kesäpäiviä tässä vuosien varrella. Ja tuon mökkimatkan kestää hyvin, kun paikka on itselle niin rakas.

Onko teillä tai teidän suvuissa mökkejä ? Jos on niin millaisia ja missä päin Suomea ? Meidän isomummon mökki on ehkä siksikin niin ihana paikka rentoutua kun sinne ei pääse autolla pihalle, siellä ei ole sähköjä eikä juoksevaa vettä.

Ihanaa viikonloppua !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti