tiistai 18. kesäkuuta 2019

Wc:n remontti

Meillä oli toukokuussa  pikkuvessan remontti käynnissä, vihdoin. Tätä remonttia olen odottanut eniten kylppärin ja keittiön jälkeen.
Vessa oli siis tosiaan alkuperäisessä kunnossa, eli todella kamala. Kaikki revittiin irti ja vaihdettiin uusiin. Purkutyöt kesti yhden päivän ja laatoitus toisen. Putkimies ja sähkömies teki omat työnsä sitten vähän myöhemmin, joten meillä oli vain yksi vessa käytössä parisen viikkoa. Hyvin kuitenkin pärjättiin, mutta onhan se luksusta saada toinenkin vessa taas käyttöön.
Käytettiin tähän vessaan samoja laattoja mitä kylppärissäkin on, niitä kun ostettiin juuri vessan takia hieman enemmän. Eli lattiaan tuli tummanharmaat laatat ja yhdelle seinälle valkoiset laatat. Takaseinä maalattiin tumman harmaalla ja muut seinät jäi valkoiseksi. Mitään kovin ihmeellistä ei vessaan haluttu, vaan haluttiin pitää se suht yksinkertaisena.
Wc-istuin ja allaskaappi tuli samoihin paikkoihin missä vanhatkin oli. Nyt vaan ostettiin tosiaan kunnon allaskaappi, eikä pelkkää allasta. Saatiin rutkasti lisää säilytystilaa ja onhan se paljon nätimpikin noin, kun ilman kaappia.
Seinälle laitettiin vielä hylly, wc-paperiteline ja pyyhenaulakko. Ihanan uusi, puhdas ja vaalea pieni vessa. Ollaan taas niin supertyytyväisiä tähänkin muutokseen. Miltäs näyttää teistä?

Tiia

4 kommenttia:

 1. Aika mahtava muodonmuutos teidän wc-remontti, tosi ankeasta tosi tyylikkääseen. Meilläkin on juuri mummoni wc remppa edessä ja hänellä myös hyvin pieni tila, jonne pitäisi saada mahdutettua apuvälineitä, kuten wc-nostin ja muut. Tuo teidän värimaailma musta ja valkoinen voisi sopia hänelle muuten tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaan muutos on ihan mahtava :) Pienet tilat on aika hankalia kyllä, onneksi meille tuli vaan noi peruskalusteet niin vielä suht helppo toteuttaa.

   Poista
 2. Tulipa hienon näköinen wc teillä. Itsellä wc-remppa edessä ja inspiraatiota/kalusteideoita yms etsiessä päädyin sivullesi. Tuo allas ja peilikaappi olisivat juuri sellaisia mitä itsekin haluaisin, haluaisitko kertoa mistä ne on hankittu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Tuo allaskaappi on Otsoson merkkinen ja ostettu taloon.comista,peilikaappi on Tammiholman ja se on samasta paikasta. Tykätään niistä paljon ja ne on kotimaisia mikä on aina plussaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...