sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Kesälomasuunnitelmia

Ihanaa kun kesä ja helteet on vihdoin täällä ! Ollaan vietetty jo nyt todella paljon aikaa ulkona, toivottavasti hyvät ilmat jatkuu läpi koko kesän.

Isommilla lapsilla alkaa kesäloma ensi viikon jälkeen, eli ensimmäinen lomapäivä on 17.6. Heillä onkin silloin heti molemmilla hammaslääkärit, joten heidän loma alkaa oikein mukavasti :)
Minä suuntaan lasten kanssa mökille näillä näkymin sitten heti tiistaina tai keskiviikkona, riippuu vähän miten työt menee. Mies tulee sitten koirien kanssa perässä keskiviikkoiltana ja hän lähtee takaisin kotiin maanantaina. Me ollaan lasten kanssa varmaan perjantaihin asti mökkeilemässä. Katsotaan vielä lähempänä hieman tarkemmin mökkimatkaa, vielä ei ole mitään lyöty varmasti lukkoon.
Mökillä aiotaan vaan ottaa rennosti ja saunoa. Lapset tietysti leikkii rannalla ja ui, vaikka vesi olisi kuinka kylmää.

Miehellä alkaa kesäloma sitten kesäkuun lopussa, joten sen jälkeen saadaan viettää paljon aikaa yhdessä. Tämän kesän ainoa pakollinen matkakohde on Ähtäri ja siellä tietysti eläintarha ja Pandatalo. Varataan sieltä kylpylähotelli koko perheelle kahdeksi yöksi ja päivät sitten kuljetaan eläintarhassa ja ehkä vähän nautitaan kylpylänkin puolella. Ja tietysti syödään jonkun muun tekemää ruokaa :)
Muu aika aiotaan nauttia ihan omasta pihasta ja paljuillaan uudessa paljussa tietysti. Lisäksi pihahommia on vielä tehtävänä vaikka kuinka paljon, joten eiköhän niihinkin saada aika kulumaan.
Kotieläinpihalla saatetaan jonakin lämpimänä päivänä käydä, mutta Korkeasaari taitaa jäädä ensi kesälle, kun tänä vuonna mennään Ähtäriin.
Ihanaa kesää kaikille ! Toivottavasti hellettä riittää ja kaikilla on jotain pieniä kivoja suunnitelmiakin lomalle tai edes viikonlopuille :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...