tiistai 16. huhtikuuta 2019

Pipsa Possu synttärit

Liljah täytti huhtikuun alussa jo 3 vuotta ja muutama päivä oikean syntymäpäivän jälkeen vietettiin kauan odotettuja Pipsa Possu-juhlia.
Juhlat järkättiin lauantaina meillä kotona ja paikalla oli taas paljon rakkaita sukulaisia ja ystäviäkin, vaikka kaikki ei päässeet paikalle niin meitä oli silti juhlimassa lähes 25 aikuista ja 13 lasta, joten hulinaa kyllä riitti.
Liljah sai ihania lahjoja ja ollaan oikein kiitollisia niistä kaikista. Hänelle tuli muutamat vaatteet, Pipsa possu leluja, muumi-leluja, kirja, värityskirja, keppiheppa, pandoja, hyppivä hamsteri ja paljon rahaa.
Tarjolla meillä oli Pipsa Possu täytekakku jossa oli vadelma- ja mangomoussetäytteet. Lisäksi makeana oli porkkanakakku ja munkkeja. Suolaisena tarjottiin voileipäkakkua, parsakaalipiirakkaa, nakkipiiloja ja karjalanpiirakoita+munavoita. Näiden lisäksi oli tietty nameja, keksejä ja sipsejä.
Tarjottavat maistui ja niitä jäi kivasti yli, ainakin suolaiset on aina kivoja sunnuntairuokia kun niitä jää yli. Liljah oli oikein innoissaan kakustaan ja söi lopulta koristeena olleen Pipsa possunkin lähes kokonaan.
Juhlat onnistui hyvin ja lapset leikki kiltisti koko juhlien ajan. Seuraavat juhlat onkin vasta syksyllä, mutta onneksi sukulaisten lapsilla on sitä ennenkin vielä juhlia :)

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...