perjantai 8. maaliskuuta 2019

6-vuotiaan oma huone

Meidän tulevan eskarilaisen huone koki aika isonkin muutoksen tuossa viime viikonloppuna. Vietiin nimittäin isommat lapset mummin ja papan luokse koko viikonlopuksi, että päästiin Ikeaan ostoksille. Kolme henkilöä mahtuu pakettiautoon paremmin kun viisi :) Mutta nyt kuitenkin pääasiaan, eli siihen pojan huoneeseen.
Tobias on jo kauan aikaa toivonut isoa sänkyä ja kunnollista työpöytää huoneeseensa ja ne sinne nyt ostettiin. Sängyksi valittiin Ikean Malm, jossa on kaksi laatikkoa alla, niihin mahtui kivasti leluja. Sänky on tosiaan 90x200cm, joten se vie todella ison osan meidän kodin pienimmästä huoneesta. Ja sänkyyn kuuluu myös sängynpääty, mutta sitä ei voitu asentaa, koska se olisi mennyt rumasti ikkunan eteen.
Sängyn ja petivaatteiden lisäksi ostettiin työpöytä, jossa on säilytystilaa, edellinen kun oli pelkkä pöytälevy jaloilla. Pöydän paikkaa jouduttiin siirtämään ikkunaseinältä oviseinälle, kun se ei olisi sinne enää mahtunut. Lisäksi yksi korkea hyllykkö siirrettiin Liljahin huoneeseen, samalla sinne siirtyi suurin osa Tobiaksen kirjoista. Kaikki pojan tavarat ei vaan millään mahdu hänen huoneeseen.
Ollaan nyt kyllä todella tyytyväisiä tähän huoneeseen. Huoneesta tuli todella kiva, vaikka tilaa onkin vähän. Silti mielestäni tyhjää lattiatilaa leikeille jäi ihan kivasti ja ainakin toistaiseksi on sisarukset mahtuneet sinne yhdessäkin leikkimään. Ja pääasiahan tietysti on se, että Tobias tykkää todella paljon ja hän saa kuulemma paremmin unta uudessa sängyssä.

Täältä voitte muuten käydä kurkkaamassa miltä huone näytti ennen.

Ihanaa viikonloppua ja hei nythän on jo maaliskuu, eli kevät !

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...