maanantai 18. helmikuuta 2019

Poliisi-teemaiset 6-vuotissynttärit

Meillä juhlittiin lauantaina meidän 6-vuotiasta poliisiteemaisilla synttäreillä. Tobias täytti tosiaan 13.päivä jo 6-vuotta ja juhlittiin sukulaisten kesken muutama päivä jäljessä. Kaverit kävi juhlimassa jo edellisenä viikonloppuna.
Juhlat onnistui hyvin ja tarjottavat maistui ja riitti hyvin. Paikalla oli ehkä kolmisenkymmentä henkeä, joista lapsia lähes puolet. Ihan kaikki kutsutut eivät päässeet paikalle, mutta suurin osa kuitenkin.
Tarjolla meillä oli kinkkuvoileipäkakku, parsakaali-feta piirakkaa, karjalanpiirakoita ja munavoi. Makeina poliisi aiheinen täytekakku, jossa oli mango ja suklaa täytteet sekä munkkeja. Lisäksi oli tietty keksejä, karkkeja ja sipsiä.
Tobias sai hurjan määrän ihania lahjoja, mm. paljon vaatteita, domino-pelin, legoja, kauko-ohjattavan mönkijän ja tietysti rahaa tuli myös aika paljon. Poika oli tyytyväinen lahjoihin, samoin me vanhemmat.
Vieraita meillä oli tosiaan puolesta päivästä aina ilta kahdeksaan asti, oli todella kiva nähdä taas kaikkia pitkästä aikaa. Ääntä siis lähti ison lapsilauman lisäksi myös meistä aikuisista. Lapset käyttäytyi todella hyvin ja leikki sovussa. Viviankin oli ihana itsensä ja nukkuikin kaksi kertaa juhlien aikana, melusta huolimatta.
Ihanaa kun seuraavat juhlat saa järjestää jo huhtikuun alussa. Mikään ei ole mukavampaa kun saada koti täyteen lapsille ja aikuisille tärkeitä ihmisiä.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...