keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Vauvan ensimmäiset lelut + Alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Pikku Kaspian ja Perhekupla

Saimme valita Vivianille Pikku Kaspianin verkkokaupasta pari uutta lelua. Vivianilla oli leluja jo hieman ennestään, kun kaikki Liljahin lelut säästettiin aikoinaan. Mutta omia uusia leluja neidillä ei montaa ole, joten kiva kun hän sai nyt pari ihan omaa lelua.
Hape vauvan lelut
Vivian tykkää kuunnella kaikkia ääniä ja hän nukkuukin pienessä metelissä parhaiten. Niinpä valitsimme Pikku Kaspianin laajasta puuleluvalikoimasta neidille Hapen soittorasian. Lelu on täydellinen, se on kaunis ja sen musiikki on oikein kiva. Meidän isommat lapset tykkää ladata tämän Vivianille ja kaikki kuuntelevat rauhoittavaa säveltä mielellään. Jopa äidin ja isin korvat kestää tämän lelun, helposti :)
Hape puulelut
Hape soittorasia
Neiti saa myös helpotusta tulevaan vaivaan eli kutiseviin ikeniin, kun toisena leluna saatiin Hapen kolmio purulelu. Hapen lelut ovat todella laadukkaita ja kauniita. Ne on valmistettu pääosin vaahterasta ja ne säilyy ihan varmasti meidän lasten lapsille asti. Tai emmehän me tiedä kuinka kovakourainen leikkijä Vivianista vielä tulee, mutta uskon lelujen kestävän hieman kovemmatkin otteet.
Saatiin myös Vivianin lelusäilytykseen helpotusta Play&Go Mini-lelupussista. Tämä on oikein kätevä ja taidetaankin kuskata tätä mukana jos mennään paikkoihin missä ei vauvaleluja ole. Lisäksi siinä pysyy kotona lemppareimmat lelut hyvin tallella ja aina saatavilla. Pussi on avattuna halkaisijaltaan 40cm, joten sen päällekin saa pienen leikin tehtyä. Näin aluksi laitettiin kaikki pienimmät vauvalelut pussiin, mutta katsotaan minkä paikan pussi vielä löytää.
Sain jaettavaksi teille lukijoillekin alekoodin. Eli koodilla ASKELEITA saatte Pikku Kaspianista 20% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Koodi on voimassa 31.1 saakka. Heidän valikoimista löytyy vauvan lelujen lisäksi mm. lasten ruokailuvälineitä, kestovaippoja yms. Käykää ihmeessä kurkkaamassa ja hyödyntäkää alekoodia.

Yhteistyössä

Pikku Kaspian
Pikku Kaspian Facebookissa
Perhekupla Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...