perjantai 18. tammikuuta 2019

Nenäimurista pelastus vauva-arkeen

Kaupallinen yhteistyö Nosiboo

Saimme testiin Nosiboon palkitun nenäimurin. Olin Vivianin ensimmäisen kuukauden miettinyt, että pitäisikö ostaa nenäimuri vai ei. Onneksi en silloin ostanut, nimittäin minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin haluanko testata Nosiboota. Suostuin heti yhteistyöhön, koska Vivian oli todella tukkoinen ensimmäiset viikkonsa. Ja olin kuullut nenäimureista paljon hyvää. 
Nenäimuri toimitettiin joulun allakin parissa päivässä, joten toimitus oli todella nopea. Ennen joulua emme ehtineet imuria kokeilemaan, mutta heti joulun jälkeen otettiin imuri testiin.

Käyttö oli erittäin helppoa, pari osaa yhdistettiin toisiinsa ja johto laitettiin seinään. Painamalla yhdestä napista, laite lähti käyntiin. Samaa nappia kiertämällä tehoa saa säädettyä. Imutehon voimakkuuden säätö onkin todella hyvä ominaisuus, koska pienemmälle vauvalle riittää jo pienikin imuteho, kun taas todella tukkoiseen nenään tarvitaan enemmän tehoa.
Meillä ollaan testattu laitetta ihan koko perheelle, aluksi jopa meille vanhemmille, että tiedettiin miltä laite tuntuu ja osattiin säätää tehoja sitten lapsille sopivammaksi. Imurilla on siis tyhjennetty kohta 6-vuotiaan, kohta 3-vuotiaan ja 3kk ikäisen vauvan nenää. Ja toimii kyllä ihan kaikilla heillä. Imurilla saa imettyä ison määrän kerralla pois ja jopa kuivunut räkä irtoaa helposti.
Puhdistaminenkin on helppoa, koska osat voi pestä vedellä ja ne on kaikki irrotettavissa. Tällainen laite olisi pitänyt olla meillä jo Tobiaksen vauva-aikana ! Mutta onneksi tämä pelastaa nyt Vivianin tukkoisen nenän ja kun taas flunssakausi iskee niin saadaan helpotettua isompienkin lasten tukkoisuutta. Suuri peukku meiltä tälle laitteelle, suosittelen ehdottomasti hankkimaan. Tämä on vielä nättikin, joten sopii sisustukseenkin jos sattuu jäämään esille.

Alekoodilla thebabystepp saatte Nosiboosta 10% alennusta helmikuun loppuun asti, kannattaa hyödyntää !

Yhteistyössä

Tiia

2 kommenttia:

 1. Onko tohon nosiboohon joku vaihtopää vai imuroitteko kaikki samalla?
  Miksi säiliö on noin iso ja miten se tyhkennetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketissa on yksi vaihtopää, eli yhteensä kaksi päätä. Imuroidaan kaikkien lasten nenät samalla, pesu vaan välissä. Ja säiliö on ainoastaan tuo pieni läpinäkyvä osa, ei mielestäni ollenkaan iso, siitä on helppo pitää kiinni, kun on tuollainen pyöreä ja käteen sopiva. Isoahan tuossa on tuo imuri osa, sinne ei mene räkä ollenkaan siis. Kysy ehdottomasti lisää jos tulee jotain mieleen :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...