sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Kastelahjat tytölle

Vivian sai hurjan määrän ihania lahjoja kastepäivänään. Minusta säilytettävät lahjat on ihan parhaita, tietysti myös käyttöön tulevat jutut on kivoja ja tarpeellisia, mutta omasta mielestäni pysyvät muistot on kivempia. Silti ollaan kyllä todella kiitollisia ihan kaikista lahjoista ja rahasta, mitä tuli myös aika paljon.
Ensimmäisenä, rakkaimpana ja tärkeimpänä lahjana esittelen isomummolta saadun helmi kaulakorun. Hän antoi Vivianille oman, 50 vuotta vanhan helminauhansa, mikä on säilynyt täydellisesti. Juttelinkin ennen ristiäisiä hänen kanssaan, että otamme mielellämme vastaan jotain vanhaa, muistoksi hänestä Vivianille. Ja niin meidän neiti sai tämän kauniin korun, joka tulee varmasti säilymään suvussa kauan.
Sylikummiltaan Vivian sai kastesormuksen, ja saman suunnittelijan toisen sormuksen neiti sai mummiltaan. Minun veljen vaimo teki Vivianille ihanan vaippakakun, jossa oli Ainu ensipupu ja Kalevalan neliapila koru.
Vaatteita tuli hurjasti ja ne oli kaikki oikein mieluisia ja onneksi suurilta osin isoa kokoa, joten ne mahtuu pitkän aikaa. Rahaakin tuli reilusti, mikä on oikein kiva juttu. Vivianille avataan oma tili heti kun ehditään, joten kaikki rahat menee sinne.
Itse ostettiin Vivianille kastetodistusputkilo, karuselli pankki ja pyöreä Muumi-kehys. Muutama pehmolelu tuli myös vierailta vauvalle. Ja saihan neiti ensikihara-rasian, kirjoja ja vauva hoitotarvikkeitakin.
Oltiin kyllä todella tyytyväisiä lahjoihin ja neitikin varmaan isompana arvostaa kaikkia säilytettäviä lahjoja.

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...