perjantai 6. heinäkuuta 2018

Sadepäivä Heurekassa

Miehen toisena virallisena lomapäivänä oli sateista ja synkkää, joten mies päätti, että lähdetään käymään Heurekassa. Me ollaan molemmat lapsena käyty siellä yhden kerran, melkein 20 vuotta sitten, joten ehkä oli jo aikakin kurkata miltä siellä nykyään näyttää.
Sisäänpääsymaksu oli aikuiselta 22e ja alle 6-vuotiaat pääsi sisään ilmaiseksi. Hinta oli mielestäni todella korkea, koska koko Heureka oli pettymys. Ainut hyvä puoli oli ilmainen pysäköinti, kaikki muu olikin aika tylsää.
Koko paikka oli todella hämärä, joten siellä ei saanut otettua kunnolla kuvia. Lisäksi kirkkaat valot muuten niin hämärässä tilassa oli raivostuttavia. Mielestäni kaikki esitykset suljettujen ovien takana kuulosti tylsiltä eikä edes menty niihin.
Ainut todella kiva paikka oli ulkotila, harmi vaan kun oli niin märkää, aurinkoisella säällä ulkona oltaisi viihdytty varmasti pidempäänkin. Lisäksi lapsista oli kiva kokeilla kaikkia härpäkkeitä Heureka-klassikot näyttelyssä.
Miinusta muuten ehdottomasti siitä, että vanhemmat eivät pyydä lapsiaan väistymään "laitteista", niin että muutkin pääsisi kokeilemaan. Monet lapset viettivät samoissa pisteissä todella kauan aikaa vaikka muita oli jonossa. En sitten tiedä onko tuolla ihan normaalia, mutta meitä ainakin häiritsi.
Mutta tästä kaikesta valituksesta huolimatta meillä oli ihan kivaa ja pääasia, että lapset viihtyi. Ja tiedetään ensi kerralla mennä johonkin muuhun paikkaan, ehkä Heureka ei vaan ollut meitä varten :)

Onko muut käyneet Heurekassa, mitä piditte ?

Tiia

4 kommenttia:

 1. Omastakin viime käynnistä on jo lähes 20 vuotta aikaa! :0
  Muutaman vuoden päästä, kun poika on enämmän tuollaista jutuista kiinnostunut niin
  voitais kyllä mennä kurkkaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan vähän isompien lasten kanssa olisi kivempi, ainakin jos itse voisi jäädä vaikka kahvion puolelle odottamaan :D

   Poista
 2. Heureka on ihan huippu! Kallis kyllä, se on totta. Me ollaan käyty monta kertaa lasten kanssa ja varsinkin arkena se on ihanan rauhallinen paikka - jos paikalle ei satu jotain koululaisryhmää 🙄 Me ollaan käyty niin, että on ollut joku mielenkiintoinen näyttely esim. Animal body worlds viimeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin varmaan seurata noita muuttuvia näyttelyitä, jos sieltä joskus tulisi vastaan joku kiva :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...