lauantai 9. kesäkuuta 2018

Kesälomaa odotellessa

Lapsilla alkaa jo hieman yli viikon päästä pitkä, melkein 7 viikkoinen kesäloma. Hirveästi suunnitelmia meillä ei ole, mutta yksi varma juttu on se, että lähden lasten kanssa mökille heti kun loma alkaa. Ja aiotaan viettää siellä reilusti yli viikko, vähän riippuu ilmoista ja siitä tuleeko minulle jotain kiireellisiä töitä mitä ei voi etänä hoitaa.
Mieskin tulee juhannusviikonlopuksi koirien kanssa mökille ja palaa maanantaina kotiin töihin. Hänellä alkaa loma perjantaina ja hän onkin kotona 4 viikkoa lasten kanssa. Itsekin pidän joitain vapaapäiviä, mutta luulen että enimmäkseen teen töitä.
Miehellä on lomalleen yksi "pieni" projekti meidän pihalla, nimittäin koirien aitaus pitäisi tehdä. Tarvikkeet on tilattu, joten eiköhän aitaus saada heinäkuussa valmiiksi. Odotan niin innolla että koirat pääsee tottumaan ulkorakennus/ulkoaitaus yhdistelmään niin, että päästään joskus yöksikin pois koko perhe ilman että koirat tarvitsee ulkoiluttajaa.

Yritetään lasten kesäloman aikana päästä käymään ainakin Korkeasaaressa ja kotieläinpihalla. Lisäksi toivotaan paljon lämpimiä päiviä, että saadaan viettää paljon aikaa ulkona. Muuten mennään sitten fiiliksen mukaan ja otetaan rennosti.
Lisäksi tietty lasten ukin pitäisi tehdä meidän pihan kaivuu niin päästään laittamaan kaikki ulkojutut kuntoon. Tarkoitus on ainakin ostaa trampoliini, ruokaryhmä, riippukeinu, aurinkotuoli ja paviljonki. Hiekkalaatikko, grilli ja keinu meiltä jo löytyykin. Pihajuttuja on toivottavasti luvassa vielä kesän ja syksyn aikana.
Meidän kesäkuuhun kuuluu ennen lomaa vielä yhdet ristiäiset ja muuten elellään ihan tavallista arkea. Minulla on ennen lomaa vielä sokerirasitus ja lääkärineuvola, toivotaan että niissä on kaikki sitten hyvin.

Tiia

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...