lauantai 16. kesäkuuta 2018

Äitiyspakkaus kotiutui

Meille tuli vihdoin kesäkuun alkupäivinä äitiyspakkaus, jota olen odottanut taas innoissani. Kaikki tuotteet oli tuttuja jo kuvista, mutta on niitä silti ihana päästä hypistelemään ihan livenä.
Tärkein meille on varmasti tuo makuupussi, vaikka meiltä löytyykin jo kolme sellaista, yksi Liljahin pakkauksen pussi, yksi Tobiakselle ostettu apinakuosinen pussi ja minun omasta vuoden -90 pakkauksesta makuupussi. Näitä makuupusseja tarvitsen jo yhden työpaikalle vauvaa varten ja ainakin yksi saa olla olohuoneessa ja katsotaan mihin muualle niitä vielä keksin laittaa. Ainakin vaunuissa tuo pussi on varmasti syysvauvalle hyvä. Tämän vuoden makuupussi on aika tumma, mutta kuosi on kyllä supersöpö !
Varmaan käyttöön tulee myös kynsisakset (meillä molemmilla lapsilla on nimittäin omat sakset, millä kynsiä leikataan) ja kaikki hygieniatuotteet. Lisäksi laatikko itsessään tulee vauvan ensisängyksi pinnasänkyyn alkukuukausiksi. Näin toimittiin Liljahinkin vauva-aikana ja todettiin se toimivaksi. Tosin en tiedä nukkuuko vauva enemmän vieressä, mutta hyvä on silti olla se omakin nukkumapaikka.
Myös pussilakana, laatikkoon kuuluva patja, toppapuku ja kaikki asusteet tulee käyttöön. Vaatteet onkin sitten asia erikseen ja niiden käyttöön tulemisen huomaa vasta sitten kun vauva on vatsan ulkopuolella. Muutama ihana vaate pakkauksesta kuitenkin löytyy, nimittäin nuo kaikki legginsit on hyviä, kuosilliset vielä söpöjäkin :) Lisäksi kissabody ja muutama muu ihana kuosillinen body tulee varmasti käyttöön.

Laatikossa oli myös muutamia ihania juttuja, kuten tuo pehmolelu, huopatossut ja tuo kuviollinen peitto. Luulen, että nämäkin tulee meillä käyttöön. Lisäksi kevyttoppapuku on ollut meidän molemmilla lapsilla käytössä ja varmasti tämä uusikin tulee käyttöön.
Vielä laatikko odottaa meidän makuuhuoneen lattialla sitä, että saadaan pinnasänky ostetuksi. Ja sisältö odottaa pyykkiin pääsyä, ei vaan viitsi ihan vielä alkaa vauvan vaatteita pestä. Vaikka eiköhän senkin aika tule ihan huomaamatta :)

Tiia

2 kommenttia:

  1. Voi tuo on kyllä ihan parasta kun saa hypistellä pieniä vaatteita♡♡noita makuupussin löytyy meiltäkin useampi kappale!
    Mukavaa viikkoa teille♡

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...