keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Sisustusta

Kaupallinen yhteistyö Coolstuff

Saatiin Coolstuff.fi verkkokaupasta aivan ihania uusia juttuja sisustukseen. Minun tekisi kokoajan mieli sisustaa ja rempata meidän kotia, mutta ei vaan aika eikä jaksaminen riitä. Onneksi on siis helppoja keinoja muuttaa sisustuksen ilmettä, nimittäin sisustusvalaisimet.

Meille kotiutui tämä ilmapallolamppu, joka onkin hauska. Se vaihtaa väriä sateenkaaren väreissä tai sitten sen saa pysäytettyä tiettyyn värisävyyn, niin se palaa sellaisena kunnes virtakytkintä painaa. Virtakytkin on muuten hauskasti tuossa se ilmapallon solmukohta. Tämä meillä oli mm. Liljahin synttäreillä palamassa. Lapset ainakin tykkää tätä painella päälle, joten se varmasti siirtyy vielä lastenhuoneisiin tuosta olkkarista.
Toiseksi valaisimeksi valitsin puhekupla-lampun, johon saa mukana tulleella tussilla itse kirjoitettua haluamansa teksin. Paketissa oli myös sabluuna, jolla saa täydelliset kirjaimet tehtyä, itse tykkään hieman rennommasta tyylistä. Ja tämä on muuten todella kaunis ilman valoakin! Ja sopii moneen huoneeseen ja sisustukseen.
Meillä puhekuplalamppu oli pääsiäisenä koristeena rairuohojen kanssa ja toivotti sen näkeville hyvää pääsiäistä. Lisäksi Liljahin synttäreillä siinä oli teksti "Onnea Liljah". Tällä hetkellä lamppu hakee vielä uutta tekstiä, ehkä voidaan siinä ilmoittaa sitten vauvan sukupuoli ja vaikka tuohon ilmapallolamppuun viereen joko sininen tai punainen valo palamaan :)
Valitsin vielä yhden valon, kun ihastuin love-seinälamppuun. Tämä löysi meillä paikkansa tietysti makkarista, tällä hetkellä se vielä majailee vauvalle ostetun vaatelipaston päällä. Mutta siirtyy varmasti jossain vaiheessa seinälle, kunhan löydän oikean paikan sille. Tämä lamppu palaa kivan pinkkinä ja toimii paristoilla.
Saatiin me keittiöönkin jotain todella tarpeellista, nimittäin Magisson mangneettisen keittiöliinatelineen tiskialtaaseen. Olen himoinnut tällaista jo kauan ja nyt sen vihdoin sain. Näyttää keittiön ilme paljon siistimmältä kun rätti ei roiku hanan päällä tai lepää altaan kulmalla, niin kuin meillä välillä oli.
Pienenä lisänä sain vielä tytön 2-vuotisjuhliin numeroilmapallon, mikä olikin todella kiva koriste juhlissa. Siitä löydätte lisää tästä postauksesta.
Nämä ja paljon muita kivoja juttuja, vaikka äitienpäivälahjaksi löydätte Coolstuff.fi-verkkosivuilta.

Yhteistyössä

Tiia

2 kommenttia:

  1. Kivoja koristeita ja toi teline altaaseen on jotain mitä mä oon jo jonkin aikaa miettinyt. Olis vaan näppärä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu se on kyllä kiva ! Ainut jos altaaseen kertyy tiskejä niin se on vähän edessä, mutta pysyypä tiskiallas ja keittiö siistimmän näköisenä kun ei voi astioita kerryttää altaaseen :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...