torstai 17. toukokuuta 2018

Kotimaisia kauraherkkuja ja paljon muuta

Kaupallinen yhteistyö BitMix ja Perhekupla

Pääsin testaamaan suomalaisen BitMixin kauralastuja, kauraleipää ja ruisvarrasta. BitMix on yli 10 vuotta vanha yritys joka valmistaa kotimaisia kuivaleipiä. Tarina sai alkunsa RuisVarras-leivästä, mutta nykyään heidän valikoimiinsa kuuluu lisäksi Siemen- ja KauraVarras sekä palaleivät Ruis- ja KauraLantti. Perinteisten kuivaleipien rinnalle on myös kehitetty 100 % kaurasta valmistetut KauraLastut, joita löytyy neljässä eri maussa.
Meille näistä ennestään tuttuja oli vain RuisVarras, joka onkin minun yksi lempparileipä ollut jo kauan. Todella harvoin vaan tulee varrasleipiä ostettua, mutta tämän maistelukerran jälkeen on kyllä pakko alkaa noita taas ostamaan. Muistin meinaan taas miksi RuisVarras kuuluu niihin omiin lemppareihin, se on vaan niin hyvää ja sen makuun jää todella koukkuun.
Itse pidän varrasleivästä ihan vain margariinin kanssa, mutta tällä kertaa söin sitä juuston ja paprikan kanssa, jotka sopivat päälle oikein hyvin. Toiset hyvät päälliset on sitten vähän rasvaisemmat, nimittäin kevyt meetvursti ja sulatejuusto, voi nam ! Meillä myös lapset tykkäsi tästä leivästä ja he kinuavat sitä kokoajan lisää. He tykkäävät tästä leivästä pelkän margariinin kanssa.
Toisena leipänä meille tuli tosiaan tuo KauraLantti, joka on siis kuivaa kauraleipää. Tämäkin maistui oikein hyvältä ja molemmat lapsetkin tykkäsi. Tätä tulee varmasti ostettua uudelleenkin.
Pieniin, tai miksi ei suurempiinkin, herkkuhetkiin saatiin KauraLastu Merisuola ja KauraLastu Pekoni, sekä uutuus Muumi Mustikka KauraLastu. Lasten herkkua oli tietysti nuo mustikkaiset Muumit, miehelle taas maistui Pekoni ja itse tykkäsin merisuolalla maustetusta versiosta.
Meidän perhe maisteli näitä dippien kanssa ja nämä onkin terveellistä ja herkullista dipattavaa. Sopii hyvin vaikka jääkiekon mm-kisakatsomoihin :) Ja onhan nämä kauraherkut hieman terveellisempi vaihtoehto dipattavaksi kuin esimerkiksi perussipsit.
Onko nämä tuotteet teille ennestään tuttuja ? Noita Muumi kauralastuja olen ainakin itse bongannut lastenruokahyllystä ja ne sopiikin yli vuoden ikäisille lapsille. Todella helppoa ja herkullista sormiruokaa.

Yhteistyössä
BitMix
BitMix Facebookissa
Perhekupla
Perhekupla Facebookissa

Tiia

2 kommenttia:

  1. Mä oon kokonaan missannut nämä!pitää kyllä ostaa testiin ja tosi kiva,että kerroit lastenkin tykkäävän, jotenkin ittelle tuli aluksi mieleen, että onko nämä vaan aikuisen suuhun sopivia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä lapset ainakin tykkäsi, kannattaa ainakin kokeilla :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...