tiistai 8. toukokuuta 2018

Äitikirja-haaste

Löysin Tehtävänimikkeenä Laura-blogista todella kivan haasteen ja tässä tulisi minun vastaukset kysymyksiin :) Haastan mukaan ihan kaikki äitibloggaajat !

Muutama kysymys äitiydestä. Juuri sinun äitiydestäsi.

Kuinka monta lasta: 2, syksyllä 3<3

Minkä ikäisenä tulin ensimmäistä kertaa äidiksi: 22-vuotiaana

Kun sain tietää olevani raskaana, millaisia tunteita se herätti: Ensimmäisellä kerralla se tuntui jännittävältä, uudelta ja hieman kauhistuttavaltakin. Ei oltu kuitenkaan kauaa ehditty puhumaan siitä, että lapsi saisi tulla jos on tullakseen. Tobias sai alkunsa nimittäin heti kun näin oltiin mietitty. Muilla kerroilla tuntui iloiselta ja kutkuttavan jännittävältä.
SULJEMainosUnable to play media
Up next:
Kaksplus

cancel


  Embed code Size:

  Direct link
  Play Created with Sketch. Pause Created with Sketch. Replay Created with Sketch.
  Volume Created with Sketch
  Kuvaile synnytystä kolmella sanalla: Kivulias, tunteellinen ja öö.. omalla tavalla kuitenkin niin ihana kokemus<3

  Parasta äitiydessä: Ehdottomasti lasten ilo ja se kun näkee lasten kasvavan ja kehittyvän.

  Pahinta äitiydessä: Hmm... Ehkä lasten kaikkien tunteiden vastaanottaminen, lähinnä siis nämä negatiivisemmat kiukuttelut :)
  Must have tavara joka helpottaa äitiyttä: Puhelin ehdottomasti, sillä saa nopeasti yhteyden kaikkialle, vertaistukea, some ja kamera, jolla voi ikuistaa lasten hassuja hetkiä :)

  Must have tavara vauvavuodelle: Turvakaukalo, meillä ollut aina käytössä ihan joka päivä ja useaan kertaan, autoillaan niin paljon !

  Paras arkiruoka: Makaronilaatikko lihaliemeen, helppoa kun ei tarvitse tehdä muuta kuin paistaa jauheliha ja tehdä lihaliemi. Lopuksi vaan kaikki vuokaan ja uuniin !
  Olen hyvä äiti, koska: Olen rento, en jaksa nipottaa ja ottaa stressiä kaikista asioista.

  Parasta lapsiperheen arjessa: Yhteiset hetket ja kaikki yhteinen tekeminen. Lapsia on superkiva viedä kaikkialle.

  Pahinta lapsiperheen arjessa: Ehkä jotkut lastenohjelmat, esimerkiksi uusitut Teletapit, voi luoja !!!

  Äitiydessä minut yllätti positiivisesti: Se, että aikaa jää itsellekin. Jotenkin sitä ajatellaan, että kaikki oma aika loppuu, mutta meillä tämä ei ole ainakaan mennyt ihan niin.
  Minun vinkkini äideille: Helpot ja nopeat valmisruuat on ihan sallittuja sillointällöin :) Meillä käytetään esimerkiksi nakkeja aika usein, samoin välillä lämmitetään kaupan pitsaa, jos on kiire tai ei jaksa kokata.

  Minun mottoni arjessa: Ota rennosti ! Ehdottomasti tämä, yritän kokoajan olla rennompi ja vähemmän huutava äiti ja haluan tosiaan onnistua siinä.
  Kun lapset menevät illalla nukkumaan minä: Menen itsekin nukkumaan, ainakin nyt kun olen raskaana. Erittäin harvoin saatan miehen kanssa valvoa hieman myöhempään, mutta lähinnä vain nukun. Sitten taas kun vauva on syntynyt niin hoidan varmasti vauvaa ja teen kotitöitä, katson tv:tä ja olen miehen kanssa.

  Tähän loppuun vielä, että huomenna meillä on rakenneultra, iiiiik !!! :) Sitä odotellessa ja jännittäessä siis. Instan puolelle tulee varmasti huomenna heti tietoa ultrasta, joten otahan tilini seurantaan vaikka tuolta sivupalkin kautta.

  Tiia

  2 kommenttia:

  1. Täähän oli kiva haaste! Täytyy varmaan itekin jossain vaiheessa sit tehdä tämä.

   VastaaPoista
  2. Hauska! :) Pitääpä itsekin miettiä omia vastauksia :) Tsemppiä huomiseen! Jännä päivä tulossa :)

   VastaaPoista

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...