perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kotimaiset ja turvalliset muoviastiat

Kaupallinen yhteistyö Perhekupla ja Orthex group

Liljah sai Orthexilta kivan paketin, päästiin nimittäin testaamaan heidän lasten ruokailutuotteita. Saatiin itse valita mieluinen setti ja meille kotiutui kaksi lautasta, kaksi mukia, ruokalappu ja nokkamuki. Kaikki tietysti pinkkinä, vaikka toinen värivaihtoehto olisi ollut nätti sinivihreä.
Nokkamuki meillä otettiin heti käyttöön. Mukissa on mukana venttiili, jos lapsi kaataa tai heittelee mukia niin ei ole juomat pitkin lattioita. Me emme tätä venttiiliä kokeilleet ollenkaan, mutta luulen että se tulee sitten seuraavan lapsen kohdalla käyttöön.
Kaikissa mukeissa ja lautasissa on kumipäällysteinen pohja, joten ne pysyy hyvin paikoillaan millä pinnalla tahansa. Tuotteet ovat myös BPA-vapaita ja ne voi pestä astianpesukoneessa tai laittaa mikroon. Nämä ominaisuudet on meille ne tärkeimmät kun valitaan lapsille muoviastioita. Kotimaisuus ja tässä tapauksessa vielä erittäin lähellä meitä oleva yritys on suuri plussa.
Lautasessa on kiva ja toimiva yksityiskohta, siinä on kalteva pohja, joten ruoka valuu aina samaan kohtaan takaisin eikä pääse karkuun pieneltäkään syöjältä. Ruokalappu tuli meille todella tarpeeseen, Liljah on meinaan aika sottainen syöjä, joten on hyvä kun ruokalapun kuilu kerää kaiken tippuneen ruuan, ettei ne pääse lattialle tai vaatteille asti.
Kaikki tuotteet tuli meillä käyttöön ja tarpeeseen. Ollaan oltu näihin tyytyväisiä ja jokaisessa ruokailussa on jokin näistä tuotteista mukana. Liljah itse tykkää eniten kauluristaan, onhan se hänen ensimmäinen ikioma kauluri, vanha kun on isoveljeltä saatu :)

Perhekupla
Perhekupla Facebookissa
Perhekuplan facessa on muuten tällä hetkellä menossa kaksikin eri arvontaa, joten kannattaa käydä kurkkaamassa :)
Orthex
Orthex Facebookissa

Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...