sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Helposti ja nopeasti terveellistä välipalaa + Alekoodi

Kaupallinen yhteistyö Roberts ja Perhekupla

Päästiin lasten kanssa maistelemaan Roberts berrien juotavia marjoja. Berriet valmistetaan Suomessa, pohjoisen alueen kokonaisista marjoista. Ne on laktoosittomia, maidottomia ja gluteenittomia eikä niihin ole lisätty sokeria, joten ne sopivat pienillekin lapsille.
Roberts on jo yli satavuotias suomalainen perheyritys ja kaikki tuotteet valmistetaan Turun tehtaalla. Heidän valikoimiinsa kuuluu päivän supermarjat, joista meidän herkku on ehdottomasti villimustikka, päivän tehomarjat, joissa yhdistyvät marjojen hyvät ominaisuudet ja hyvinvointia lisäävät ainesosat, kuten kuitu ja proteiini. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu tietysti lasten suosikki, Muumi berrie, missä makuina on vadelma tai mustikka.
Lisäksi 1dl:n purkit on todella helppoja ottaa mukaan autoon, retkille, kerhoon, ihan mihin vaan. Annoskoko on juuri sopiva ainakin lapsille ja aikuinenkin saa pienestä purkista päivän marja-annoksen. Suuri plussa siitä, että kaikki tuotteet säilyy huoneenlämmössä, joten purkkeja voi ottaa evääksi vaikka kokopäivän kestävälle reissulle. Meillä näitä tullaan varmasti käyttämään ainakin mökillä.
Meillä lapset juo noita Muumi-berrieitä ihan välipalaksikin, ja kaikkein mieluiten tietysti pillin kanssa. Berrieitä on myös helppo sekoittaa smoothieen tai vaikka aamupuuroon.
Nyt Robertsberrien verkkokaupasta saa muuten koodilla PERHEKUPLA -10% alennusta tilauksesta. Koodi kannattaa ehdottomasti hyödyntää, että saatte näitä supermarjoja kotiin kannettuna edulliseen hintaan :)
Perhekupla
Perhekupla Facebookissa
Roberts Berrie
Roberts Berrie Facebookissa

Tiia

4 kommenttia:

 1. Joku tällainen olisi niin kätevä! Itse odottelen sitä päivää, kun tuolle lapselle alkaisi joku tällainen sopimaan ja saisi helppoa reissu-evästä tms matkaan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan kuvitella kuinka vaikeeta on kun joutuu niin paljon miettimään :/ Itse kun on tottunut nakkaamaan mitä tahansa eväskoriin mukaan. Toivotaan, että pian alkaa useammat ruuat sopimaan ! :)

   Poista
 2. Siis miten minulla on mennyt nämä täysin ohi?! Toi nustikka-luumu voisi jopa sopia esikoiselle. Täytyy laittaa kokeiluun. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että sopisi ! :) Hevi-osastoilta kaupoista löytyy :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...